W opcji numer 2 od Piotrkowa do Sycowa jak wiadomo krajowa 8 to jest dramat ,a od Sycowa do Milicza ,to już jest droga powiedzmy 3 kategorii dziurawa ,wąska etc. Jak jest jakiś problem od Sochaczewa do Strykowa(dawno nie jechałem - chociaż w niedziele jest i tak mniejszy ruch) to zawsze można jechać Rawa - Brzeziny - Stryków. Na A2 budują punkty poboru opłat ,ale nie było większych utrudnieć - niektóre węzły są pozamykane.
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Czw 12 Sie, 2010
Albo Mszczonów - Skierniewice - Stryków.
Generalnie wyjadę w okolicach 4 rano, więc nadmiaru aut nie powinno być.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
p106rallye [Usunięty]
Wysłany: Czw 12 Sie, 2010
Możesz sobie trochę ściąć traske i zjechać 2 zjazdy wcześniej z A2 na Turek i 470 dojechać do Kalisza - trochę kilometrów mniej , a droga nie jest zła.
Przez Wielun do Wrocławia jeżdzę bardzo czesto. Musisz liczyć 5 h jeśli nie chce zapierdalać. Do tego w chuj fotoradarów, ale większość nie aktywna.
Mimo wszystko droga jes znośna jakościowo, tyle że wolna.
auto: PUG 307SW
silnik:: EW10A
moc: 140km Pomógł: 5 razy Dołączył: 02 Sie 2009 Skąd: WJ
Wysłany: Pią 13 Sie, 2010
kiedyś jechałem Częstochowa Opole ale jakoś mi nie przypadła do gustu ta droga
jakieś 15-30 min krócej niż bym jechał 8 a to jednak jest 150km więcej
tylko ze tu nie chodzi tak naprawdę o czas czy km tylko o stopień zmęczenia
A4 leci sie spokojnie 130 i ma sie wszystko w pupie bo jedziemy przepisowo nie szukamy policji czy fotoradarów , jedziemy płynie bez hamowania i przyspieszania 2mln razy to samo na katowickiej tylko ciut wolniej
jozekrj, dokładnie. Przez częstochowe jest mega męczarnia. Też wole na wieluń 8.
Powiedz, ile czasu jedziesz przez katowice i ile km wychodzi?
Muszę to przemyśleć.