Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
last minute wakacje
Autor Wiadomość

anjas 
Penetrator
Szok tato QP

auto: Izera RS
silnik:: H00Y
moc: 51kWkm

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010   

strick napisał/a:
Moja matka zawsze do niego jezdzi.

hmmm ;)

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

Wysłany: Czw 05 Sie, 2010   

Do niego, to chodzi ;)

MisieQ
[Usunięty]

Wysłany: Pon 09 Sie, 2010   

co do wakacyjnych wypadów to moge polecić znajomego i biuro które prowadzi wspólnie z żoną: Wspaniałe Podróże - www.wspanialepodroze.pl

Są agencja podróży więc mają wycieczki zarówno z Itaki, Delty, Rainbow itd itd

Plus taki że dobiorą fajny wyjazd z szerokiej palety, a nie musza sie ograniczyc do swojego biura. Można się powoać na mnie - Michała Flajszera. Cen Wam przez to pewnie lepszych nie zrobia bo chyba nie mogą i to jakos jest w przepisach o turystyce okreslone że wszyscy musza miec takie same, ale zaproponuja dobry wyjazd, pewny, i wyhacza jakiegos fajnego lasta. Rok temu, ale w czerwcu Piotek proponował mi wyjazd do Turcji 5*, Ultra AllInclusive, samolotem ale juz nie pamietam czy na 7-10 czy 14 dni za 699zł. Polecam bo maja pojecie i smiecia szczegolnie jak sie na mnie powolacie Wam nie wcisna:)

Rok temu polecili mi Bułgarie i miejscowosc Słoneczny Brzeg, Ewa dobrała nam ciekawy hotel***, do plaży mieliśmy z 30m, plaża czysta, mięciutki piaseczek, a na dole cała promenada, dziesiatki knajpek w ktorych drinki po przeliczeniu na nasze były po 6-7 zł, a piwo po 2 zł. Tak więc bylismy baaardzo zadowoleni, i tez polecam Bulgarie. tak tam jest: http://www.google.pl/imag...iw=1680&bih=865

GeKo szukał czegoś dla rodziców - Bułgaria jest really good! Tanio, ladnie, duzo sie pozmienialo od Bułgarii z czasow PRL ;) Teraz to taka mała Hiszpania jest. Woda 27-28 st, pogoda niezla, tanio mozna zjesc i wypic. Jak ktos nie chce imprezowac to nie musi wieczorem wychodzic na promenade tylko posiedziec w hotelu. I mysle ze do 2tys to bylaby dobra oferta.

PiTT 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: .
silnik:: .
moc: .km

fajna opcja, pewnie mogą wyszukać też jakbym się odezwał z Wawy?
byłem w Bułgarii w okolicach Sozopolu w 2003r i wtedy było widać jak tam budują
browarek na plaży po 80gr.
żarcie full na 2 osoby ok 10-15zł.
ceny kosmos
aaa... Bułgarki są niesamowite :jupi:

edit: cofam pytanie bo na stronie jest kontakt do Warszawskiego biura :)
dzięki za namiar, warto coś takiego zachować

Rasputin 
sushi nori

auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km

Cytat:
byłem w Bułgarii w okolicach Sozopolu w 2003

Byłem i polecam własnie Sozopol. Złote Piaski odradzam. Masa turystów,wszędzie tłoczno i brudno a o miejsce na plazy trzeba walczyć jak we Władku!! Co do cen alko w Bułgarii chyb nigdzie nie ma tak atrakcyjnych. Nie polecam dla podatnych na alkohol :faja:
Dojazd najlepiej własny,bo autokarem to szmat czasu i brak komfortu. A jazda po serpentynach w Rumunii - bezcenne.
O ile sie nie mylę PKP otworzyło połączenie Warszawa-Burgas,więc jakaś alternatywa jest.

PiTT 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: .
silnik:: .
moc: .km

Rasputin napisał/a:
Cytat:
byłem w Bułgarii w okolicach Sozopolu w 2003

Byłem i polecam własnie Sozopol. Złote Piaski odradzam. Masa turystów,wszędzie tłoczno i brudno a o miejsce na plazy trzeba walczyć jak we Władku!! Co do cen alko w Bułgarii chyb nigdzie nie ma tak atrakcyjnych. Nie polecam dla podatnych na alkohol :faja:
Dojazd najlepiej własny,bo autokarem to szmat czasu i brak komfortu. A jazda po serpentynach w Rumunii - bezcenne.
O ile sie nie mylę PKP otworzyło połączenie Warszawa-Burgas,więc jakaś alternatywa jest.

no właśnie podróż samochodem przez Rumunię zapamiętam do końca życia :rotfl:

MisieQ
[Usunięty]

Wysłany: Wto 10 Sie, 2010   

PiTT, co do Twojego pytania to jak sam zreszta zdazyles zobaczyć maja biuro w Wawie, ale mnie tam nie znaja, wiec jak cos to tyrknij do Piotra/Ewy do Krakowa, powiedz że masz ode mnie kontakt i wtedy Cie jakos przekierują do tej kobitki z Warszawy żeby było wiesz a nie jak z ulicy:)

Bo prawda taka że czy sie wyda 1800 czy 1850 czy nawet 1950 to nie robi roznicy jesli w gre wchodzi opcja udane wakacje - zwalone wakacje :)

Teraz kumpel był w Grecji, a jakos w czerwcu w Chorwacji. No to mowil ze Grecja super, a Chorwacja...10 lat temu bardziej mu sie podobalo, srednio trafili z pogoda i drogo.
W Grecji podobno ceny całkiem znośne, i bardzo przyjemnie, smacznie i w ogole. On jechał z Antałka, bez wyzywienia, autokarem za jakies smieszne pieniadze, ale mowi ze warto.

Co do tej Bulgarii to rok temu byłem tez autokarem wlasnie, poniewaz jakos nie bylo z kim wiecej niz dziewczyna jechac, a tez mialem gorsza sytuacje bo do dyspozycji mialem akuratnie tylko rajdówke:) Auto by dojechalo na pewno, nie wiem tylko jak my bysmy to przetrwali;) Ale autokar calkiem spoko, wygodny, klimatyzowany, a czasowo podobnie jak samochodem, bo nie bylo wiekszych przerw oprocz sikania, a wiadomo ze autem na raz moze byc ciezko obrocic.

Fakt, żal d.. sciskal ze nie mozna po tych zakretach samemu poprowadzic ale coz...moze za rok?

A z Bulgarkami....rozne bywaja;) ale fakt, jest czym oko nacieszyc. Znajomy byl z kolei niedawno w Tajlandii....powiedział krotko: RAJ ;D hehe

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Bułgaria - nigdy więcej

Stacho 
check&correct
Renault Szporot !

auto: Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 135km

Ja byłem w tym roku z dziewczyną i rodzicami w Italii w Alba Adriatica :) Apartament wynajęty przez interhome ale gadałem z właścicielem dał mi namiary i jak by ktoś chciał pojechać nie przez bióro to za 2 tygodnie wyjdzie coś koło 2500zł za wynajem całego apartamentu 4 osobowego :)

CHRZANEK 
bzuuummmmmmmmmmmm
Dr Prof.

auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km

Wysłany: Nie 15 Sie, 2010   

Myślę że na temat.

Przyjaciółka mojego kumpla miała jechać w środę na wczasy.
Niestety ktoś z rodziców dostał wczoraj udaru mózgu.

Potrzebują na biegu "sprzedać" wczasy:

Kraj: Turcja
Data wylotu: 18.08 godz 4:20 trzeba być na lotnisku okęcie
Data przylotu: 26.08 godz 5:00

Miejscowość: Alanya
Hotel: Kleopatra Gondola (350m od plaży)
All Inclusive
Cena pierwotna za 2 osoby 2998pln, w związku z zaistniałą sytuacją rozważą każdą poważną propozycje.

Nie pośrednicze dlatego podaję namiar do mojego kolegi który dał mi to info:

GRZEGORZ NIEDZIOŁKO - 513 172 684

Aktualne, pilne, jak ktoś zainteresowany to dzwonić i nie czekać!!!

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio I,
moc: 260,km

CHRZANEK napisał/a:

Miejscowość: Alanya
Hotel: Kleopatra Gondola (350m od plaży)
All Inclusive
Cena pierwotna za 2 osoby 2998pln

To chyba jakis zart?!?! 2 osobay za 2.998 pln????

Co to za hotel? Ja rozumiem ze Turcja droga nie jest ale 1.500 za osoba all inclusive to BARDZO dobra cena (albo hotel jest MEGA chłosta)

KarQ 
spieprzaj dziadu

auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km

Bad-i, nie wiem jak z Turcją, ale moja kobieta udała się na Rodos do bardzo fajnego hotelu w Faliraki za 1.800.

Wycieczka zamówiona na 3 tygodnie przed wylotem.

Ale np. ta sama wycieczka dzień później wisiała 2.800, więc wszystko zależy od dnia i czasu kupna.
Ostatnio zmieniony przez KarQ Nie 15 Sie, 2010, w całości zmieniany 1 raz  

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

KarQ napisał/a:
Bad-i, nie wiem jak z Turcją, ale moja kobieta udała się na Rodos do bardzo fajnego hotelu w Faliraki za 1.800.

mozesz rozwinac co to jest dobry hotel?? (na rhodos bylem kilka razy i jestem ta wyspa zdegustowany)

p.s. rozumiem ze to bylo 1.800 x 2 czyli 3.600 a to juz spora roznica

KarQ 
spieprzaj dziadu

auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km

Bad-i napisał/a:
mozesz rozwinac co to jest dobry hotel?

fak, a co to w ogóle jest za pytanie. Dla mnie może być dobry ananas, a dla Ciebie schabowy...

Chodzi o to, żeby było czysto schludnie i przyjemnie.

To ten hotel - http://www.tui.pl/samolot...&hotel=RHO19040

PS. Cena za osobę, ale np. poniżej 1,5k można było wybrać Kretę.

Bad-i 
bzuuummmmmmmmmmmm

KarQ napisał/a:
Bad-i napisał/a:
mozesz rozwinac co to jest dobry hotel?

fak, a co to w ogóle jest za pytanie. Dla mnie może być dobry ananas, a dla Ciebie schabowy...

Chodzi o to, żeby było czysto schludnie i przyjemnie.

To ten hotel - http://www.tui.pl/samolot...&hotel=RHO19040

PS. Cena za osobę, ale np. poniżej 1,5k można było wybrać Kretę.

jak to co to za pytanie, albo mieszkasz w koopie albo w dobrym hotelu..... Jezeli nie rozumiesz pytania to nie odpowiadaj. Schabowego mysle ze w Grecji nie dostaniesz (co innego z ananasem) a nie o zarcie w tym wszystkim chodzi. Jezeli ktos pojechal za 3.600 na tydzien all incl. do tego hotelu ktory podales w linku to dobra cena - fakt

p.s. co chwile edytujesz posty i ciezko sie do nich odnosic. Ale jezeli wycieczka kosztuje ponad 2 k a pozniej spada na 1.6 to znaczy ze to jest fajna promocja ( nie normalna cena po ktorej rezerwujesz wczasy pol roku wczesniej)

Odpowiedz do tematu