auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Pią 15 Gru, 2006
jeszcze na Kazimierz warto isc (w zeszlym roku mieszkalem)
libido, kocie oczy, alchemia, drukarnia i jeszcze kupa innych knajp, niestety nie jestem w stanie Ci powiedziec dokladnie co w ktorej jest bo zazwyczaj na Kazimierz trafialem lekko uwalony :564:
[ Dodano: Sob 16 Gru, 2006 ]
szefo przyjezdza a mnie znow nie bedize w weekend w krakowie :567:
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Nie 17 Gru, 2006
wróciłem.
Kurwa, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wyjebałem sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!
wróciłem.
motyla noga, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!
Haha, dobrze, widze, ze Warszawka rzadzi Nastepnym razem moze daj znac, ja do Kraka mam niedaleko, cos sie wymysli...
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Pon 18 Gru, 2006
Michał napisał/a:
Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie
tez nigdy nic nie pamietam z kazimierza
Michał napisał/a:
Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli.
Michał napisał/a:
Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
jak bedzisz wpadal to musisz znow napisac, zaleje sie robaka z chlopakami z kraka
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 18 Gru, 2006
Michał napisał/a:
wróciłem.
motyla noga, ale było zajebiscie. Byłem w alchemi ale nic nie pamietam bo byłem na zerwanym filmie. Pozniej polazlismy do frantica , tam to juz gruby bounce. Genrealnie tak sie zchałem ze wykonujący ruchy posuwiste sie na stolik i wszystkie driny pospadały z niego. Wstałem, otrzepałem sie i przeprosiłem ziomków którzy przy nim siedzieli. Napewno jeszcze zawitam do kraka po to aby pojsc do boom bar rush.
Hallla !!
juz niedlugo michal - jeden ze styczniowych weekendow bedzie nasz!!
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.