Kiedy agentka CIA Evelyn Salt zostaje zdemaskowana jako rosyjski szpieg, musi uciekać przed tymi, którzy uważają, że zamierza zabić prezydenta.
Film bardzo fajny. Polecam. Mnóstwo punktów kulminacyjnych i nieoczekiwanych zwrotów akcji. Trzeba trochę pomyśleć żeby to wszystko ogarnąć myślami i odpowiednio powiązać fakty. Bardzo dobra rola Daniela, który w filmie gra przez jakieś 20 minut, ale tak naprawdę jest bardzo ważną postacią! Naprawdę fajnie się oglądam naszego rodzimego aktora w takiej produkcji. A przy scenie w windzie ludzie o mało co nie zaczeli bić mu brawo . Film to trochę strzelania, trochę sensacji, trochę szpiegowskich tajemnic jak to ameryka walczy z innymi potęgami na świecie itp itd. Angelina bardzo dobrze zagrała i jeżeli komuś nie będzie przeszkadzała jej praktyczna nieśmiertelność i sceny w jej wykonaniu, których nie powstydziłby się nawet Stallone to naprawdę polecam film. 1,5h naprawdę jak dla mnie dobrego kina.
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Pią 27 Sie, 2010
Ja z piernikiem jestem spokrewniony i uważam że jest takim samym dobrym aktorem co ja.
Ściągnąłem "kinówkę" - żona obejrzała i mówi że słabe - więc słabe. Szkoda kasy.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 27 Sie, 2010
bo jak mu sie spodoba to kupi ( ta jasne ) a jak nie to nie kupi. szkoda mu kasy na bilety bo powinny byc wersje demo.
co do recenzji..
no bylismy, zobaczylismy. bileciki ok 40zl.
dla mnie nawet niezly film chociaz to nie moja kategoria.. typowy, amerykanski film akcji okraszony ładna dziewczyna (aczkolwiek niebardzo lubie te jej wielkie wary) jest kilka fajnych momentow, kilka bardzo mocno naciaganych jak skakanie w szybie windy.. sam scenariusz spoko tylko tak jak mowie momentami przegieli z ta abstrakcja
olbrychskiego podobno na premiere nie zaprosili i w sumie nie ma sie co dziwic bo zagrał jeden dialog
mozna isc do kina i obejrzec ale superhit to raczej nie bedzie
andzelina tylko w ciemnych wlosach.. i bardzo ladnie wygladala w tej rosyjskiej czapce
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Sob 28 Sie, 2010
Jakarti napisał/a:
bo jak mu sie spodoba to kupi ( ta jasne ) a jak nie to nie kupi. szkoda mu kasy na bilety bo powinny byc wersje demo.
Kuba, powiedz mi czy jak oglądasz w TV film który dwa lata temu był w kinach i jest na dvd za 30zł, a Ty nie byłeś na nim w kinie ani nie masz go na dvd - to wyłączasz telewizor bo to jest złodziejstwo?
Kuba, powiedz mi czy jak oglądasz w TV film który dwa lata temu był w kinach i jest na dvd za 30zł, a Ty nie byłeś na nim w kinie ani nie masz go na dvd - to wyłączasz telewizor bo to jest złodziejstwo?
1. płaci abonament rtv
2. płaci za telewizję kablową
to już raczej zakrawa o podwójne walenie zwykłego użytkownika w tzw. dupę
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 28 Sie, 2010
eM napisał/a:
ktos za niego juz zaplacil w tej telewizji i z pewnoscia powiedzial, ze bedzie go pokazywal w swojej telewizji innym ludziom wiec ogladanie go jest legalne
poza tym tylko przedstawilem Twoj punkt rozumowania, odpowiedziałem na Łukasza pytanie - nie oceniam, nie wtracam sie ja po prostu uwazam inaczej i tyle