auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010
kondzio, u mnie się zmieniło i to znacząco.
a w polsce ? nie wiem. Tak jak napisał maciek, jesteśmy panami własnego losu. Czasami przez moją głupote byłem na dnie, czasami przez prace byłem na szczycie.
A co do forum. 4 lata temu to wyżerałem starym kiebłase z lodówki, prosiłem o 500 zeta na fotel kubełkowy od tadzika. Teraz inne priorytety ... sam wiesz, skuter, dziwki itd
kondzio, u mnie się zmieniło i to znacząco.
a w polsce ? nie wiem. Tak jak napisał maciek, jesteśmy panami własnego losu. Czasami przez moją głupote byłem na dnie, czasami przez prace byłem na szczycie.
A co do forum. 4 lata temu to wyżerałem starym kiebłase z lodówki, prosiłem o 500 zeta na fotel kubełkowy od tadzika. Teraz inne priorytety ... sam wiesz, skuter, dziwki itd
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010
Niewiadomo gdzie uciekać,
USA - recesja i tępi ludzie, UE - idzie w islam i socjalizm, PL - nie wiadomo co tu bedzie tak naprawde czy wschód czy zachód.
Niewiadomo gdzie uciekać,
USA - recesja i tępi ludzie, UE - idzie w islam i socjalizm, PL - nie wiadomo co tu bedzie tak naprawde czy wschód czy zachód.
co do Polski- mam gdzie mieszkać i czym jeździć - robie to co lubię - pasuje mi tu.
zazdroszczę ci Vlodi tylko nie wiem czego bardziej, tego że masz wszystko czego ci trzeba, czy tego że potrafisz tak pozytywnie patrzeć na życie. Tak czy siak