a moża zamiast gadać nakręcimy takie coś w temacie stacha można poszukać jakieś lachony, kondziu (aka krzywa lufa) będzie głównym buchajem, ja będę latał z kamerą, saxorulez reżyser, eM będzie sprawdzał czy pozycje są zgodne z wytycznymi, jakarti z PiTTem zajmą się reklamą, Jimek podłoży audio, Michał zmontuje, szczepanek i Bartli zrobią zdjęcia, a Marcel na tym zarobi
a moża zamiast gadać nakręcimy takie coś w temacie stacha można poszukać jakieś lachony, kondziu (aka krzywa lufa) będzie głównym buchajem, ja będę latał z kamerą, saxorulez reżyser, eM będzie sprawdzał czy pozycje są zgodne z wytycznymi, jakarti z PiTTem zajmą się reklamą, Jimek podłoży audio, Michał zmontuje, szczepanek i Bartli zrobią zdjęcia, a Marcel na tym zarobi
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 01 Wrz, 2010
Vlodarsky napisał/a:
lachony, kondziu (aka krzywa lufa) będzie głównym buchajem, ja będę latał z kamerą, saxorulez reżyser, eM będzie sprawdzał czy pozycje są zgodne z wytycznymi, jakarti z PiTTem zajmą się reklamą, Jimek podłoży audio, Michał zmontuje, szczepanek i Bartli zrobią zdjęcia, a Marcel na tym zarobi