[Dzisiaj 12:27] michool_vt: jimek w tabeli punktow powinno byc przypisane w sumie 29 pktow a jest 9+8+5+2+2+1+1=28 ten jeden nie dopisany to moj
[Dzisiaj 12:28] michool_vt: jestem prawie pewien bo ostatnio nie pilem
no ale pod koniec dnia 29 akurat bedzie 29ty, nie? znaczy ja nie wiem matematyka nigdy nie dala sie przekonac zeby zostac moja przyjaciolka... moze niech ktos postronny sie wypowie... Taki punkcik pod koniec miesiaca moze troche namieszac wiec nie chce dzialac dopoki nie bede pewien.
auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006
mnie tez nie bedzie ;]
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pią 29 Gru, 2006
myslalem o jakims bonusie punktowym w sylwka...
[ Dodano: Sob 30 Gru, 2006 ]
MORGAN FREEMAN PIEKNYM STRZALEM ZASKOCZYL WSZYSTKICH!!! GRATULUJEMY,
ps. w sylwestra to bedzie tak ze o 00.00 wszyscy zaczynaja pic az do zasniecia i potem kto sie pierwszy obudzi wstaje i pisze pierwszy :DDDD Oczywiscie ci co sie pomyla na kacu albo jeszce pod wplywem % sie nie beda liczyc
auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006
FreeMan napisał/a:
dzis zaliczylem 2 pochwy (jedna na HH.org i jedna na str.pl)
No i oczywiscie headshot o 00:00 :evilbat:
zycie piekniejszym jest
JIMEK napisał/a:
ps. w sylwestra to bedzie tak ze o 00.00 wszyscy zaczynaja pic az do zasniecia i potem kto sie pierwszy obudzi wstaje i pisze pierwszy :DDDD Oczywiscie ci co sie pomyla na kacu albo jeszce pod wplywem % sie nie beda liczyc
ja mam nadzieje ze dotrwam do godziny 00.00... zarcik
wchodze w ta gre
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006
FreeMan napisał/a:
i jedna na str.pl)
no coooo ty D serio? ta nasza jest wazniejsza dlatego zostala wymieniona
[ Dodano: Sob 30 Gru, 2006 ]
ej stary od kogo dostaleeees?
[ Dodano: Nie 31 Gru, 2006 ]
no eM dzisiaj dal czadu. Pokaz mocy. Najpierw wzial przyklad z najnowszego klubowicza i sie odgrazal ze jakby chcial to by wszystkich rozwalil a potem zatrzymal serwerowy czas i wstrzelil sie z postem jako pierwszy nie piszac magicznego slowa