Witam nie wiem czy ktoś wczoraj o 22 oglądał na TVN Turbo Turbo kamerę gdzie było jak to można dostać mandat na odcinku zamkniętym na rajdzie karkonoskim w 2009 roku
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010
Bad-i napisał/a:
dobra ale wrocmy do tematu bo bardzo mnie zainteresowal, kto i za co dostal mandat na odcinku?
też jestem ciekaw... bo po to przecież zamykają droge, żeby nie obowiązywały na niej zasady ruchu drogowego... nawet jeśli jest dzwon, czy też koło się urywa i wali w samochód stojący przy odcinku drogi zamkniętej to powinno obejmować to ubezpieczenie NW, które organizator zobligowany jest do wykupienia
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010
Mick, Czytaj uważniej regulaminy rajdów Nie wiem jak jest w tej chwili w RPP, ale swego czasu organizatorzy sie wycwanili i był zapis że jeśli użyszkodnik rajdu zostanie zidentyfikowany i potwierdzony ze to on np przestawił płotek miejscowemu to pozostanie pociągnięty do odpowiedzialności. Była afery z tym już w 2005/6r jak się chłopaki składali na słynną stodołę na Krakowskim. W 2006 kazali nam coś takiego podpisać na OA przed Mazowieckim, ale sie zebraliśmy i kazaliśmy im spierdalać i organizator sie wycofał z tego debilnego pomysłu.
ogólnie kolega jadąc Peugeotem 106 Rallye MK I wypadł po chopie z trasy i tyłem wpadł przez ogrodzenie na posesję, zaraz po nim (jak dobrze pamiętam) vw polo wpadł w latarnię, kolega przez OC zapłacił za płot i w rocznicę przyszedł wyrok sądowy z informacją, że jego pilot jest poszkodowanym razem z właścicielem płotu.