auto: ibiza cupra
silnik:: dizel pałer
moc: 160km Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2009 Skąd: bestwina
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2010
nie wiem czy jest nowa, płacili po 50zł pod warunkiem że były dwa auta
myslę że temat można zamknąć, wynik prawdopodobnie wzięty z dupy, pewnie nikt nie udzieli konkretnej odpowiedzi dlaczego tak jest
jarek-podaj mi Twojego malia, nie będę tu wklejał zdjęć pezota
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pon 27 Wrz, 2010
tomecki napisał/a:
myslę że temat można zamknąć, wynik prawdopodobnie wzięty z dupy, pewnie nikt nie udzieli konkretnej odpowiedzi dlaczego tak jest
Nie ma co zamykać, może wynik nie z dupy wziety tylko taki bonus jeden jedyny na cały świat !! To nie ma co zamykac tylko drązyć,bo jak się okaze ze taka mocna seria i tyle km po dolocie i wydechu doszło to rozreklamujemy HH na cały świat chyba, ze Tomecki się boi, że faktycznie moc się potwierdzi na innej hamowni i załamie się, że miał takiego ideała i sprzedał i dlatego chce zamykać
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010
Detech, Kosocicka 106A (przy wylocie na Wieliczke), pomiar robiłem min; Ja, Ade, 106 i raczej wiarygodnie, albo ProjektXS (gdzieś w okolicach Makro), robili inni, ponoć też ok, ceny i tu i tu porównywalne