sprzedam mojego paska, stan idealny, silnik 1.9 tdi AWX po chipie w Diagtronicu na 170km/395NM. Rok temu wymienione kompletne zawieszenie na Lemforder + bilstein B6, dzieki czemu prowadzi sie jak czlowiek. Wszystkie tarcze i klocki wymienione niecaly rok temu, zawor EGR rowniez i jeszcze pare innych rzeczy. Felgi 17'' skrecane BBS/ VW z oponami po jednym sezonie. Od nowego jezdzony na motulu, regularnie serwisowany, wszystkie wpisy w ksiazce, przebieg niski i autentyczny 163tkm. Ostatni przeglad w sierpniu, 5tys km temu. Dobrze wyposazony 8 poduszek, esp, radio 8 glosniko + zmieniarka na 6 plyt, climatronic, elektryka etc ...
Nie wymaga wkladu finansowego.
Czarna perla, srodek piaskowy welur, z blach byl tylko przedni zderzak robiony, ale trudno nawet zauwazyc, i jeden purchelek na drzwiach z powodow niezananych. Wszystkie szyby w oryginale. Wieczorem dorzuce fotki. tel 606116415
Cena 29500
Ostatnio zmieniony przez pcs Śro 29 Wrz, 2010, w całości zmieniany 3 razy
niestety, ale to nie ma znaczenia, bo i tak by byla z vatem ZW bo auto i tak bylo odkupione od prywatnej osoby (Tadzika ), a do kosztow to rybka czy kupiony na umowe, czy na fakture
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 28 Wrz, 2010
PGmaster napisał/a:
Ale to golf a nie passat.
Ziom, Jerremy był poprzednim właścicielem tego auta, więc chyba musiał nim jeździć, zresztą z dobrych źródeł wiem, ze był widywany właśnie paskiem, na polowaniach w puszczy Kampinoskiej i maił też ze sobą swoja flintę.
Ziom, Jerremy był poprzednim właścicielem tego auta, więc chyba musiał nim jeździć, zresztą z dobrych źródeł wiem, ze był widywany właśnie paskiem, na polowaniach w puszczy Kampinoskiej i maił też ze sobą swoja flintę.