auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010
ja nie ogarnąłem tematu, bo kawy nie pijam i nie znam się na tym zupełnie. Przepraszam.
u mnie w robocie jest serwis ciśnieniowy i tylko jacyś pozbawieni smaku zboczeńcy piją ten rozpuszczalny żużel ze słoika. jest spora różnica w smaku kawy, pod warunkiem że pijemy kawę a nie brązowe mleko z dodatkiem wyekstraktowanej do tekturowych granulek kofeiny.
Jestem na tyle szczesliwym czlowiekiem ze nie potrafie poznac espresso z cisnieniowca vs rozpuszczalna inka. Dzieki temu nie zostawiam co rano >10PLN za fiolke malej czarnej w kafejce obok
auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
dzik napisał/a:
Kondziu koneser
Jestem na tyle szczesliwym czlowiekiem ze nie potrafie poznac espresso z cisnieniowca vs rozpuszczalna inka. Dzieki temu nie zostawiam co rano >10PLN za fiolke malej czarnej w kafejce obok
W pracy jestem zmuszony zostawiać te parę pln dziennie na kawę, ale za to w domu mam coś takiego:
czyli najlepszy sposób na wykończenie swojego organizmu
Produkuje około 300ml naparu ( czytaj kubek pysznej kawy )
tntech.pl [Usunięty]
a ja uważam, że nie ma nic lepszego niż kawa oraz fajek wczesnym rankiem
ja kawy nie piję, normalnie robię się senny po, ale red bull już działa - uważam, że to siła sugestii tylko - żeby sobie życia nie utrudniać, nie sprawdzam reakcji na kawę
w pracy piję tylko rozpuszczalną, traktuję raczej jako ciepły napój
w domu lubię od czasu do czasu kawę z kapsułek dolce gusto
latte i cappuccino wychodzi nawet niezłe, a normalna czyli lungo lub aroma wychodzi na bardzo przyzwoitym poziomie
myślałem że skończy się jak każdy zakup, czyli podjarka tydzień i do szafki, ale jednak nie, cały czas korzystam i szczerze polecam
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Jak byś kupił sobie ekspres ciśnieniowy, to był byś jeszcze bardziej zadowolony
Ja u siebie w domu już pić kawy nie potrafię... Już mi nie smakuje inna, niżeli z ekspresu ciśnieniowego, czyli pije tylko u starych albo w McD