Jak byś kupił sobie ekspres ciśnieniowy, to był byś jeszcze bardziej zadowolony
Ja u siebie w domu już pić kawy nie potrafię... Już mi nie smakuje inna, niżeli z ekspresu ciśnieniowego, czyli pije tylko u starych albo w McD
moi starzy kiedyś kupili... no i odstawili do szafki bo nikomu nie chciało się robić
tutaj wrzucasz kapsułkę, dolewasz wody po chwili masz fajną kawę
zresztą też w tych dolce gusto jest coś na zasadzie cisnienia, nie wiem, nie wnikałem za bardzo, ale kawa jest smaczna a do tego wszystko przebiega szybko, łatwo i czysto
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Śro 29 Wrz, 2010
Cytat:
strick napisał/a:
Jak byś kupił sobie ekspres ciśnieniowy, to był byś jeszcze bardziej zadowolony
Ja u siebie w domu już pić kawy nie potrafię... Już mi nie smakuje inna, niżeli z ekspresu ciśnieniowego, czyli pije tylko u starych albo w McD
moi starzy kiedyś kupili... no i odstawili do szafki bo nikomu nie chciało się robić
tutaj wrzucasz kapsułkę, dolewasz wody po chwili masz fajną kawę
zresztą też w tych dolce gusto jest coś na zasadzie cisnienia, nie wiem, nie wnikałem za bardzo, ale kawa jest smaczna a do tego wszystko przebiega szybko, łatwo i czysto
No tak, ale ekspres ekspresowni nie równy...
To co maja Twoi starzy, to maja prosty, u moich podkładasz kubek pod dysze i naciskasz guzik:)
Nalewasz tylko wody do zbiornika i nasypujesz do zbiornika do 300g kawy i robisz.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 30 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
w pracy piję tylko rozpuszczalnik, traktuję raczej jako ciepły napój
swój człowiek widzę!
Trendy jest także jazda przez całą Wawę autobusem/tramwajem/metrem z 0,5 litrowym kubkiem (zimnej już) kawy z kofihewen lub sth
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista