czesci przejechaly ok 7tys km (czyli sa praktycznie jak nowe), czy czesci pasuja do innych aut (w sensie silnikowo) NIE WIEM.
auto jezdzilo w KILKU startach plaskich bez dziur, + jeden kjs, na ktory pojechalem z ciekawosci, przejechalem caly ale w miare spokojnie poniewaz szkoda mi bylo bardzo auta.
rzeczy wymontowywane z powodu braku chetnego na cale auto (i smiesznymi propozycjami kupujacych ktorzy chcieli dac smieszne pieniadze)
jak wymontuje czesci nie ma bukowania/zaklepywania/zajmowania czesci, ktos kto bedzie zainteresowany bedzie mial kase, przeleje i po wszystkim.
podaje numer jak ktos chcialby porozmawiac na temat ceny. ale przestrzegam za pol darmo czesci nie oddam. wiekszosc bedzie wysylana kurierem UPS, ceny mam dobre na ta firme.
692057800 na smsy nie odpisuje, dzwonic mozna 8-22
*Powerflex mocowania dolnego, poduszka skrzyni, przejechane 15km, wiec jak NOWA
80
*dolot simota z duzym stozkiem (nowym) z guma simoty(oklejony tasma termiczna) 320
*2x toyo r888 (jezdzily na tylnej osi wiec oznak zuzycia jest moze z 3%) 195/50/15 400zl 2szt
*zegary: cisnienie oleju, temp oleju, temp wody, temp wydechu (egt), voltomierz 1000(uszkodzony czujnik temp oleju (pasujekazdy czujnik od wody, oleju pod zewnetrzne zegary)
*naba kierownicy 150
*kierownica lico (zamsz) 500
*rekawice w rozmiarze 10 (homologacja) 100zl
*chlapacze czerwone 100zl 4szt (dociete do budy mkII)
_________________ to pisał ten co dał berejka zdjecia i link z clubu 106
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pią 01 Paź, 2010
a jeszcze odnośnie tego pro-kita ile to obniża?
Tak jak podane wyżej (30-35mm)?? kiedyś spotkałem sie z pro-kit -20mm bodajże, czy są pro-kity róznej wysokości czy jedna wysokość-jesli tak to która wartośc jest prawdziwa ?