auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 Karting
Znalazlem na dysku jakis filmik:)
Tzn. Wytlumacze po krotce.
Jest to filmik mojego wyscigu na gokartach. (w zasadzie nie dokonca mojego bo go nie wygralem). Ale do czego zmierzam, generalnie wyscig rozegral sie w radomiu jakies 3-4 lata temu juz nie pamietam dokladnie.
Ja startuje z 7 pozycji, niebieski kombinezon, czarny kask. Po starcie wychodze 3 .
Na poczatku mozna zauwazyc ze tor jazdy dosyc szeroki a to za sprawa tego ze zaczal padac deszcz troszke i tor nie byl do konca suchy.
Wyscig ktory pamietam bardzo dobrze poniewaz jechalem z powazna kontuzja "karku szyjnego" ?
4 Dni przed zawodami zlapal mnie skurcz szyjny, za cholere nie moglem tego wyleczyc. Bolalo do takiego stopnia ze nie moglem przekrecic szyji w prawa strone. Musialem nosic Kolnierz usztywniajacy.
Zawody trwaja od piatku do niedzieli. W piatek przejechalem z 1 trening. Sobota tylko czasowka. W niedziele final.
Tak bolalo ze w piatek na treningach ze na prawych zakretach kompletnie hamowalem do 5 km/h zeby przejechac zakret poprostu bol mi na to nei pozwalal.
Dlatego wolalem nie narazac jeszcze bardziej mojej szyji:) wiec odpoczywalem na trybunach ogladajac sobie inne kat.i takie tam.
Wiec final ukonczylem na 4 miejscu i jestem bardzo zadowolony z tego wyscigu, bardzo chcialem jechac w finale i sie udalo:).
auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Pon 25 Gru, 2006
Prawda jest taka ze nigdy w Radomiu nie zajmowalem wysokich miejsc , przez te 4 lata raz tylko stalem na podium (3 miejsce) a tak to zawsze najgorsze miejsce czyli 4
Natomiast na innych torach bylo duzo lepiej.
Najmilej wspominam Gostyn, Bydgoszcz , i Koszalin , tam byly zwyciestwa . ;]
Panowie, a moze po nowym roku zebralibysmy sie w 15 osob i wynajeli tor na IMOLI??? wyjdzie nas po 150 - 200 pln pewnie a zabawy na caly wieczor dlugi.... fotorelacja jakas, filmik zmontowany przez shortiego... co Wy na to..?!
na poczatku stycznia dowiem sie jakby moglo to wygladac i dam znać... sprawdze jakie koszty, kiedy taniej itp...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
To jak DeeS będzie to ja się wypisuję
Ja rozumiem, dostać po dupie bo się jedzie pierwszy raz od innych leszczy, którzy już trochę śmigają. Ale zostać zmasakrowanym przez zawodowca to żadna zabawa
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 30 Gru, 2006
a ja powiem tak, p.i.e.r.d.o.l.e.n.i anorektycy objezdzaja mnie jak chca, najlepszy tor byl w Grójcu bo tam mozna bylo poczuc to co sie czuje w Kartingu