To jeszcze uderzmy w te ceny 9.99, 19.99 itd. Ja się pytam: Jak kurwa nie mają tyle jednogroszówek w kasie to niech napiszą cenę 10, 20 pln a nie zgrywają idiotów potem. To mnie wkurwia nasajmprzód
To jeszcze uderzmy w te ceny 9.99, 19.99 itd. Ja się pytam: Jak kurcze nie mają tyle jednogroszówek w kasie to niech napiszą cenę 10, 20 pln a nie zgrywają idiotów potem. To mnie kurcze nasajmprzód
Daj numer konta to Ci zrobie przelew sumy,którą straciłeś we wrześniu przez brak jednogroszówek. Chciałbym miec takie problemy w sferze finansowej
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 03 Paź, 2010
Cytat:
Ja się wczoraj wkur.wiłem, sala wynajęta, gramy w kosza, trzeba zapłacic babce co tam sprząta... Wyciągam kartę, chcę te 5 zł zapłacić kartą. A ona do mnie,że kart nie przyjmuje, a nawet nie ma terminala. Sorry, jak ide na kosza to tylko z kartą bez gotówy, może mam jeszcze 5 zł trzymać w moich Nikeach Tłumacze,że mam biznes, że współpracuje z korporacją, że kur.wa znam języki i nie raz opie.rdoliłem lunch. Ona na to,że kart nie przyjmuje
Rozumiem Walle... Miałem ochotę ta dziwkę udusić, zabić. Następnym razem zapłacę jej jednogroszówkami. Gangsterska akcja Polecam, Żanet Kaleta.
Ja się wczoraj wkur.wiłem, sala wynajęta, gramy w kosza, trzeba zapłacic babce co tam sprząta... Wyciągam kartę, chcę te 5 zł zapłacić kartą. A ona do mnie,że kart nie przyjmuje, a nawet nie ma terminala. Sorry, jak ide na kosza to tylko z kartą bez gotówy, może mam jeszcze 5 zł trzymać w moich Nikeach Tłumacze,że mam biznes, że współpracuje z korporacją, że kur.wa znam języki i nie raz opie.rdoliłem lunch. Ona na to,że kart nie przyjmuje
Rozumiem Walle... Miałem ochotę ta dziwkę udusić, zabić. Następnym razem zapłacę jej jednogroszówkami. Gangsterska akcja Polecam, Żanet Kaleta.
Sapkowki mógłby się od Ciebie uczyć. Podziwiam szczerze zaangażowanie w temat.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
W nawiązaniu Pana maila z dnia 29 września 2010 r. dotyczącego płatności kartą płatniczą przy użyciu terminala, uprzejmie informuje, że przedsiębiorca umożliwiający swoim klientom dokonania płatności kartami, uiszcza czynsz za dzierżawę terminala do akceptacji kart, którego wysokość jest uzależniona od technologii realizowanego połączenia (telefonii stacjonarnej bądź technologii GPRS). Ponadto od każdej transakcji bezgotówkowej jest pobrana prowizja.
Należy także zauważyć, że w polskim systemie prawnym obowiązuje zasada swobody umów, która polega na przyznaniu stronom zobowiązania możliwości zawierania i kształtowania treści umów w granicach zakreślonych przez prawo. Nie ulega jednak wątpliwości, że powinien Pan zostać poinformowany przed dokonaniem transakcji, że dany przedsiębiorca akceptuje płatność kartą jedynie powyżej kwoty 12 zł.
Z poważaniem,
Joanna Wysocka
Centrum Komunikacji Społecznej
Urząd m. st. Warszawy
Kartki o limicie w opisywanym w temacie kiosku nie ma. Ale już mi wqrw przeszedł. Koniec i kropka.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
To jeszcze uderzmy w te ceny 9.99, 19.99 itd. Ja się pytam: Jak kurcze nie mają tyle jednogroszówek w kasie to niech napiszą cenę 10, 20 pln a nie zgrywają idiotów potem. To mnie kurcze nasajmprzód
Daj numer konta to Ci zrobie przelew sumy,którą straciłeś we wrześniu przez brak jednogroszówek. Chciałbym miec takie problemy w sferze finansowej