Panowie potrzebuję pomocy, mój ziom posiada saxo vts 16v jakaś limitowana wersja wychodziła na CH Racing czy coś takiego miała dodatki alusy OZ 15ki aluminiowy wlew paliwa nakładki na pedały gąłkę i jeszcze jakies pierdy i podobno układ hamulcowy ATE w którym siedzi jakiś sporo większy klocek niż w normalnych vts-ach . Potrzebujemy pomocy w zdobyciu klocków hamulcowych P.S. przednich Jakieś pomysły ???
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pon 04 Paź, 2010
Dariano napisał/a:
podobno układ hamulcowy ATE w którym siedzi jakiś sporo większy klocek niż w normalnych vts-ach
Czy to pewne.. Kiedyś oglądałem takiego "Racinga" w Bochnii się sprzedawał i wydaje mi się, że tam hamulec był jak w kazdym saxo, ale renty nie dam sobie obciąc
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Wto 05 Paź, 2010
Dariano,
seria zacisk tam jest. To jest wersja Racing poza szarym kolorem, wlewem i nakładakami na pedały, felga 15" OZ oraz naklejka Racing na budzie niczym mechanicznie się nie różnił.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Wto 05 Paź, 2010
saxorulez napisał/a:
seria zacisk tam jest. To jest wersja Racing poza szarym kolorem, wlewem i nakładakami na pedały, felga 15" OZ oraz naklejka Racing na budzie niczym mechanicznie się nie różnił.