auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km Pomógł: 11 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 05 Paź, 2010 Magazyn V12
Polecam najnowszy magazyn V12, jest w nim obszerny artykuł o Clio Williams, Sport, Trophy, V6 i CIII Sport. W artykule trochę historii, mało informacji czysto technicznych, raczej porównania czym kolejna generacja różni się od poprzedniej, dodatkowo ładne zdjęcia.
Jeśli gdzieś było o tym wspomniane to temat do kosza.
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 06 Paź, 2010
Cytat:
a w nowym numerze CARS dodatek o dostawczych fiatach
w nowym classicauto jest również o autach z Jugosławii, w tym o dostawczych.( ale nie dużo). Ja na przykład dowiedziałem się, że w Jugosławii produkowano autobusy w fabryce Ikarus, która nie miał nic wspólnego z marką Ikarusa z Węgier
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Czw 07 Paź, 2010
V12 to obecnie najlepsza gazeta motoryzacyjna na rynku!
Bardzo się zmieniła w porównaniu do początkowych numerów na plus oczywiście.
A to że są przedruki z EVO to już lepiej być chyba nie może (np fajna wciągająca relacja z ringu). Jedyna konkurencją dla nich jest naturalnie kmh, ale droższe, mniej obszerne i nie wiem czy przetrwają na rynku choć im dobrze życzę.
Cars-pomyłka roku
Top Gear- troszkę lepsze, ale szata graficzna fatalna
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Kamilu dane sprzedażowe mają się nijak do tego co gazeta ma do zaoferowania.
Przykład: FAKT, Superekspress - mają największą sprzedaż a wiemy jakie to są gazety.
O GóWno-Prawdzie nie wspomnę.
auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Ja danych sprzedażowych nie znam i ziębi mnie tą bo ja na tym nie zarabiam
Merytoryka: nie zgodzę się bo sam kiedyś pisałem do gazetki studenckiej i moje wypociny były dużo grosze
Ale poważnie nie jest tak źle szczególnie jeśli chodzi o ostatnie wydanie!
Może Dante jest lekko przegięty na punkcie wyrobów z konikiem, ale to pasjonat i czuć to w jego tekstach.
Papier-dupy nim nie podcieram, ale ok
Skład- coraz lepszy (duży postęp)
ocena -4+
Umówmy się nie ma alternatywy na ryku poza kmh, ale oni to praktycznie stary dobry motomagazyn więc więdzą jak to robić choć np w pierwszych numerach trafiały im się błędy językowe w takiej ilości, że ja się dziwię jak to do druku trafiło
no ale merytorycznie ok.
Jak jesteś zwolennikiem Top Geara czy Carsa to się nie dogadamy bo to są motoryzacyjne superaki i jak M napisał nie wszystko dobre co gawiedź czyta w dużym nakładzie!