auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pon 18 Paź, 2010
Yarko napisał/a:
no taka, że przy rozwierconych otworach Twoje pochylenie koła zmienia się po wjeździe w pierwszą lepszą studzienkę...
hmm.. rallycrosowe sc na takim patencie latało wiec chyab musiało dawac rade. i z tego co pytałem mechaniorów to jest to tak skręcone ze nie ma chuia we wsi zęby się to ruszyło.
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Janusz napisał/a:
Yarko napisał/a:
no taka, że przy rozwierconych otworach Twoje pochylenie koła zmienia się po wjeździe w pierwszą lepszą studzienkę...
hmm.. rallycrosowe sc na takim patencie latało wiec chyab musiało dawac rade. i z tego co pytałem mechaniorów to jest to tak skręcone ze nie ma chuia we wsi zęby się to ruszyło.
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Fabrycznie mam fasolkje. 2,5 st położone. Tył fabrycznie jest 1,2 czy 1,5 w negatywie wiec teoretycznie po dołożeniu tej podkładki również powinno być w okolicach 2,5.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Prawda jest taka, że po każdym Ułężu czyli konkretnym upalaniu geometrię musiałem od nowa ustawiać. Nawet Cambery skręcone na beton potrafiły się poprzestawiać.
_________________ 658,94:1 - nezoP
rabarbar [Usunięty]
na wszystko jest patent-rozwierca sie dziury na fasolki,daje podkładki pod śruby,ustawia negatyw a pozniej lekko przyspawuje podkładki i nic nie ma prawa sie przesunąc
oczywiscie ten patent nie dotyczy warszawiakow ,oni niestety musza zapłacic grube kase za srubki(ktore tez moze zrobic pierwszy lepszy tokarz za kilka pln)
wole dac 130 zeta za np srubska Monroe do kata pochylenie kola
niz przy 100-120 wyjebac w plener bo sie srubki byle tokarza uejabaly przestawily obkrecily i sie nagle zmieni kat kola lub wogole amor sie poluzuje calkowicie