auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 20 Paź, 2010
to jak już odbiegamy tak od tematu, to ja się pochwalę, że ostatnio udało mi się podłączyć PC do Amigi CDTV (czyli 500) Trwało to cały dzień, ale warto było, bo teraz mogę ściągać gry z internetu i wrzucać do pamięci Amigi (1 mb ). Potem tylko nagrywanie na dyskietkę i można grac np. w north&south
Dlatego, jeżeli ktoś ma dyskietki do Amigi to chętnie przyjmę, bo niestety już mi się skończyły A jeszcze sporo gier do nagrania jest.
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Czw 21 Paź, 2010
Zobaczymy w święta, jak pod choinką znajdziemy GT.
A wy będziecie mieli smutne święta opyerdalając zimną rybę i ze smutkiem na twarzy odpalać będziecie Forze
dobra, żartowałem GT zostanie jedynie marzeniem, bo ma szanse wyjść w 12489712395 roku
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Czw 21 Paź, 2010
a ja nie wiem czemu sie tak wszyscy tym GT5 jaraja..... ja grałem na ps3 w to co już jest i to bez rewelki... nie wspominając już o tym ze odwzorowanie prędkości jest tragiczne. Jak tego nie poprawia to sobie ta gre można w dupe wsadzić.. tyle...