auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Śro 20 Paź, 2010 oswitlenie wewnetrzne vozidla
Temat strasznie błachy no ale mimo wszystko techniczny.. Ostatnio przestała mi swiecić lamka wewnetrzna w saxo, myslałem, ze spaliła się zarówka ale okazało sie, ze to wilgoc i cos nie styka.. Rozłożyłem ja w sumie na czesci pierwsze i niestety w czasie czyszczenia wypadły mi blaszki odpowiedzialne za to czy lampka jest wyłaczona, właczona w czasie otwarcia drzwi czy swieci cały czas.. Pomimo najszczerszych checi ni jak nie moge ogarnąc jak to złożyc.. domyslam sie, ze ciezko bedzie o jakiś schemat z tym (no chyba ze ktos ma) dlatego licze na czyjąs pomoc, ze wyciagnie tą kieszeń z zarówka i zrobi mi fotke od wewnetrznej strony jak to ma tam isc.. Oczywiscie na pomuka
A tak to w chwili obecnej wyglada:
Chodzi mi o ustawienie tych blaszek na tym białym plastiku
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Śro 20 Paź, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
Rozłożyłem ja w sumie na czesci pierwsze i niestety w czasie czyszczenia wypadły mi blaszki odpowiedzialne za to czy lampka jest wyłaczona, właczona w czasie otwarcia drzwi czy swieci cały czas.. Pomimo najszczerszych checi ni jak nie moge ogarnąc jak to złożyc.. domyslam sie, ze ciezko bedzie o jakiś schemat z tym (no chyba ze ktos ma) dlatego licze na czyjąs pomoc, ze wyciagnie tą kieszeń z zarówka i zrobi mi fotke od wewnetrznej strony jak to ma tam isc.. Oczywiscie na pomuka
Myslím, že byste se měli snažit, aby odpovídaly odznak - to bude dát něco k zápasu. Pokud jste neztratil bod je na logice, že rada může použít metodu pokusu a omylu.
vitesse napisał/a:
pomysl to proste jest, Jarek to nawet w lampce mocy szuka
kurfa tak się wam wydaje ze to jest proste niby 4 elementy a prób było chyba ze 400 W lampce to tylko jakiś tjuning stajl, niebieska zarówka czy cus, choć w sumie auto jest lżejsze to moze nie bede tego składał
M napisał/a:
Myslím, že byste se měli snažit, aby odpovídaly odznak - to bude dát něco k zápasu. Pokud jste neztratil bod je na logice, že rada může použít metodu pokusu a omylu.
Kurfa poł godziny siedzenia -> złozone z zamontowaniem po ciemku.. To jednak faktycznie łatwe było, dzięki misiek za checi, mam nadzieje, ze nastepnym razem sie przydadza
Mozna zamykać