Pilnie potrzebuję czop koła z tylnego wahacza z wersji z tarczami, najlepiej wyjęty z jakiejś uszkodzonej belki W ASO nie da się tego zamówić, bo występuje razem z całym wahaczem
Ostatnio zmieniony przez Meehow Śro 20 Paź, 2010, w całości zmieniany 1 raz
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Wysłany: Czw 21 Paź, 2010
ten antalex troszkę daleko ja brałem w cbc belkę na wymianę i raczej wszytko jest ok nowe czopy, gumy na wąsach, pomalowana.. oddałem starą z dopłatą 480 zł , zakupiłem łożyska i sam poskładałem... Polecam bo prosto się to składa i można sporo $ zaoszczędzić
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
wszystko się da ja ustawiałem na max rozciągniętym amorze założenie jest takie, że ma wyjść o jeden ząbek mniej względem serii.. ( kolega tak robił i wyszło) jak by nie wyszło to już na samochodzie można to poprawić ( świeżo wkładane drążki, dobrze przesmarowane powinny łatwo się demontować)
auto: .
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
NA Głowackiego w krk jest Pan Janek, który wkłada łożyska z 206 RC podobno niebo a ziemia a cena przystępna jak na taka operacje. Przy prostych wahaczach to koszt do 1tys. Zbieram się tam od kilku miesiecy i zebrać sie nie mogę, wiec nie potwierdze jakości ale kumpel jest zadowolony
rysunkowo rozłożenie "szpilek" wyglada mniej wiecej tak
VTS układ łóżysk: I I I a w RC: IIIII
nie wiem czy wszyscy zrozumieją mój tok myślenie ale mam nadzieje pomogłem
_________________ i feel the need the need for speed
Jaco napisał/a:
wszystko się da ja ustawiałem na max rozciągniętym amorze założenie jest takie, że ma wyjść o jeden ząbek mniej względem serii.. ( kolega tak robił i wyszło) jak by nie wyszło to już na samochodzie można to poprawić ( świeżo wkładane drążki, dobrze przesmarowane powinny łatwo się demontować)
rozumie ze w RC "szpilek" jest wiecej, a czy czop ma ta sama srednice?
Pozatym podobno ze belka z 206sw jest taka sama jak w RCeku, wiec ciekawe czy łożyska tez beda takie same, bo roznica w cenie belki jest dosc spora
Wysłany: Pią 22 Paź, 2010
Są gęściej przy sobie
Powiem szczerze że odświeżę temat jak tylko wróce od pana Janka. Ale jak mój kumpel jeździ na tym to chyba jest to możliwe. Choć nie upieram sie że to nie bajka...
kwestia miesiaca
_________________ i feel the need the need for speed