MODEL : Honda Concerto hatchback 1.6i `93 , pierwsza rejestracja Kwiecień 1994
SILNIK : D16Z2 SOHC PGM-FI , po wymianie rozrządu 4 tyś km temu
UKŁAD WYDECHOWY : miesiąc temu założona nowy wydech od kolektora + końcowym Hondowski z ep3 sport
UKŁAD NAPĘDOWY : seria, + aluminiowy SHORT SHIFTER
ELEKTRYKA : f elektr. szyby, regulowane lusterka, centralny zamek, Ledowe trzecie światło stopu z HONDY Civic 5D 6G, światła pozycyjne w drzwiach, regulacja podświetlenia zegarów
ZAWIESZENIE :Koni + H&R -40mm + pare Km temu wymienione wszystkie gumki łączniki itp , niedawno wymienione 90% gumek w zawieszeniu .
FELGI : magnezowe 15" od Civica VTI 6G"wiatraki" GoodYear Excellence 195/50/15 ok 6mm + Zimowe 185/55/15 Pirelli ok 6-7mm + , aktualnie założone opony zimowe.
CAR AUDIO : oryginalne radio HONDY na CD dedykowane do Civica Type R EP3, Głośniki przód 16,5cm JBL z tweeterami na lusterkach. W tylnej półce ukryte pod profesjonalną wykładziną elipsy 16x9 Blaupunkt Velocity z regulowaną zwrotnicą i dużymi tweeterami zamontowanymi w miejscach oryginalnych głośników o średnicy 10cm.
Z niedawno wykonanych napraw oraz usprawnień .
Nowy akumulator Centra Futura z pakietem Asistance 269zł
Nowe przewody NGK 195zł
Nowa cewka zapłonowa 90zł
Nowa łapa silnika 150zł
Regulacja zaworów 70zł
Regulacja zapłonu 40zł
Pranie tapicerki
16.10. 2010 auto zostało poddane pełnego procesowi renowacji powłoki lakierniczej wraz z zabezpieczeniem o trwałości ok 12 miesięcy .
Ubezpieczenie zostało opłacone do 25.03 2011r.
Przegląd jest ważny do 27.08 2011r.
Razem z wymianą rozrządu ok 4-5 tyś Km temu zostały wykonane takie naprawy jak :
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 22 Paź, 2010
byłem wożony tą hądą i przyznać muszę, że (poza ślizgającym się chwilami sprzęgłem) całkiem zacny pojazd. I like!
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 22 Paź, 2010
nox napisał/a:
przy upalaniu fakt troszku się ślizga