auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
Wysłany: Pią 22 Paź, 2010 44 Rajd Żubrów
to już jutro, wybiera się ktoś na oglądare?
rewelacji raczej nie będzie, zakaz startu w imprezie samochodów z klatkami a próby sportowe mają .... uwaga .... po 1 km. czyli taki stary dobry KJS jednakże lista zgłoszeń dość spora, prawie 90 aut
szykuje się ładna pogoda więc ja się wybieram ze swoją paczką, zwłaszcza, że mój pilot ma jechać w lancerniku ...
qbus, dobrze widze, że tato Klaudii startuje w subarce?
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pią 22 Paź, 2010
jesli pogoda dopisze to na ogladare warto sie wybrac, odcinki niby tylko jeden kilometr ale doswiadczenie poprzednich lat pokazuje, ze i na tym jednym kilometrze mozna strzelic dacha i pozwiedzac rowy, wcale nie tak lajtowo
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
jarek-malopolska napisał/a:
jesli pogoda dopisze to na ogladare warto sie wybrac, odcinki niby tylko jeden kilometr ale doswiadczenie poprzednich lat pokazuje, ze i na tym jednym kilometrze mozna strzelic dacha i pozwiedzac rowy, wcale nie tak lajtowo
potwierdzam, zawsze ktoś coś wymodził, głownie po to sie na żubry chodziło niestety teraz ekipa na ogladre mi sie wysypała.. kto gdzie planuje oglądać?? może bym podjechał
auto: 106 GTi/Espace
silnik:: 1.6/2.0
moc: 130/140km Pomógł: 8 razy Dołączył: 11 Mar 2008 Skąd: Krk
gadałem z pilotem właśnie i mówi, że warto na sułkowice 1 (9.37) się wybrać, jakiś mostek z wybiciem jest i już na zapoznaniu latali a później chyba tradycyjnie na harbutowice 2 (11.40) ...
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Sob 23 Paź, 2010
Janusz napisał/a:
zawsze samochód składa
Auto nie jest problemem, napisałem "nie mam z kim" a nie nie mam czym, ja mogłem autem jechac, niestety nie było chetnych a samemu mi sie nie chciało jechac i kwitnąć..
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Sob 23 Paź, 2010
Cytat:
Auto nie jest problemem, napisałem "nie mam z kim" a nie nie mam czym, ja mogłem autem jechac, niestety nie było chetnych a samemu mi sie nie chciało jechac i kwitnąć..
no jak, przecież matt jechał a tak w ogle to luzzzz wieczny składaku