Yo!
Potrzebuje asap zrobić badanie techniczne C2, skończyło mi się 2 tygodnie temu. Problem w tym, że mam łysawe, potorowe opony i nie mam kiedy ich przekłądać itd. - potrzebuję kogoś, kto przymknie oko.
Najlepiej Warszawa.
Macie kogoś? Ile by to kosztowało?
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 03 Lis, 2010
Greg napisał/a:
Yo!
Potrzebuje asap zrobić badanie techniczne C2, skończyło mi się 2 tygodnie temu. Problem w tym, że mam łysawe, potorowe opony i nie mam kiedy ich przekłądać itd. - potrzebuję kogoś, kto przymknie oko.
Najlepiej Warszawa.
Macie kogoś? Ile by to kosztowało?
hmm.. ja mam:D kosztuje to normalnie. ale musiałbyś wpasc do mnie
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
206 Gti napisał/a:
Na forum internetowym pytasz o lewe badania i prosisz o namiary - dobrze się czujesz?
jakie lewe badania.... ?? wszystko zgodnie z przepisami cena ustawowa, i samochód musi normalnie przejść badania techniczne. Polecamy sobie tylko sprawdzone stacje kontroli pojazdów na których jest miła i fachowa obsługa
206 Gti napisał/a:
http://www.policja.pl/ - zadzwoń poproś o Mitak - on sie tym zajmuje
sklep internetowy z felgami słusznej marki iw słusznym rozmiarze?? czy materiałem na dywaniki??
Aż taki problem założyć zimówki? Jak mi diagnosta powiedział, że coś jest nie tak i miał rację, to się kurcze ogarnąłem a nie szukałem takiego co mi podbije i będzie git.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
taa... odezwało się grono 100% street legali. Na dodatek na forum zamkniętym dla niezarejestrowanych.
Zimówki mam u Marka (którego diagnosta jest na urlopie), średnio mam czas latać po mieście w godzinach pracy (a ostatnio mam po 12-14h roboty). Poza tym w aucie wszystko jest OK, a opony na wiosnę będą nowe.
Dobra, dzięki, nie było pytania w takim razie. Poradzę sobie bez takich porad.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
Ostatnio zmieniony przez Greg Śro 03 Lis, 2010, w całości zmieniany 1 raz