auto: 206 S16
silnik:: ew10j4
moc: zobaczymy...km
Wysłany: Czw 04 Lis, 2010
rasta napisał/a:
Oczywiście, żartowałem. Szkoda tylko, użytkownik uaktywnia się na forum tylko po to by zapodać filmidło z wsi.
aktywny jestem cały czas. Zaglądam, czytam..
..a jak mi się uda "polecieć" z kimś NA PROSTEJ i nie dostać lania , to się ciesze !!
Co do brania sie za łby z rastą i kamilem nie wyszło. Kiedyś z kamilem mailowałem, ale jakos nie moglismy się zgrać w czasie.
Jeżeli chodzi o punto to temat chyba zamknięty, auto w łodzi, co do foki, to ja chętnie , ale z tego co wiem, to wyścigi na prostej nie daja raście ani frajdy ani satysfakcji..
auto: 206 S16
silnik:: ew10j4
moc: zobaczymy...km
Wysłany: Czw 04 Lis, 2010
W maju jebnela śruba od mocowania silnika. Wymieniona na czołgową . Z miesiąc temu nadtopilo kawalek przewodu gumowego(od chłodzenia) nad kolektorem wydechowym. Rurka jak i śruba wymienione w warunkach podblokowych. Oprócz tych dwoch usterek nic sie nie dzieje. Sprzegło sie nie ślizga, skrzynia ML6 radzi sobie elegancko, połosie z motomaxu niewzruszone Hamulce ok, troche piszczą i tarcze (mikoda) już delikatnie pokrzywione
Auto oczywiście nie jest upalana na torze. Raz, że średnio sie do tego nadaje, dwa- niebardzo mam na to czas (chłopak mi sie niedawno urodził ). Tak czy siak nie ma lekko. Kilka tras sie nawet trafiło. Jeden powrót z poznania i potyczka na autostradzie z evo X użytkownika deus_vvv
Wytrzymałoś silnika ew10j4 sprawdzona organoleptycznie. Wydaje mi się, ze dobrze sobie radzi i sporo jest w stanie znieść.
Co do planów ? póki co zastanawiam sie czy kupc zimówki i normalnie jezdzic nim w zime, czy odstawic w jakieś ciepłe miejsce.
dp.engineering ogarnelo nowego softa do vemsa, z procedurą startu, zbiciem doładowania na poszczególnych biegach.. może to sie ogarnie. Do zrobienia jeszcze prędkościomierz.