auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Wto 09 Lis, 2010
trzymam za słowo
_________________ 658,94:1 - nezoP
mally [Usunięty]
M napisał/a:
A jak wg Ciebie tdi spisuje się na torze?
To chyba pytanie do mnie. Na tym torze w Radomiu spokojnie dałaby sobie rade. Cóż jeśli będzie okazja by tam polatać to skorzystam, chyba że macie wewnętrzny regulamin i TDI nie może się poganiać..
Ostatnio zmieniony przez mally Wto 09 Lis, 2010, w całości zmieniany 1 raz
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
mally napisał/a:
Cóż jeśli będzie okazja by tam polatać to skorzystam, chyba że macie wewnętrzny regulamin i TDI nie może się poganiać..
nie mamy niczego takiego... natomiast jest niepisana umowa ze TDi jak widzi bene w lusterku która ja dogania szybko ja przepuszcza, żeby ten syf z TDi nie leciał w dolot no i żeby nie blokować trasy
p.s jako ze nie jesteś tu długo to od razu tłumacze ze to taki stereotypowy żart, jakich tu pełno.... ze honda nie skreca a francuzy sie psuja itp
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Tabelunia
mally [Usunięty]
Janusz napisał/a:
mally napisał/a:
Cóż jeśli będzie okazja by tam polatać to skorzystam, chyba że macie wewnętrzny regulamin i TDI nie może się poganiać..
nie mamy niczego takiego... natomiast jest niepisana umowa ze TDi jak widzi bene w lusterku która ja dogania szybko ja przepuszcza, żeby ten syf z TDi nie leciał w dolot no i żeby nie blokować trasy
p.s jako ze nie jesteś tu długo to od razu tłumacze ze to taki stereotypowy żart, jakich tu pełno.... ze honda nie skreca a francuzy sie psuja itp
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Cytat:
Aaa to ok, już myślałem, ze sam wymysiłeś ten czas, jak jest z LT to elegańsko zostaje tak jak jest bo nie chce mi sie poprawiać
a na co miałbyś poprawić jak innego nie ma ale kurcze astra szybsza od clio... no nie może być.... swoja droga ciekawe w takim razie dlaczego lepsze czasy kręciłem teraz jak było chłodniej niż wtedy gdy było cieplej...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Janusz napisał/a:
Cytat:
Aaa to ok, już myślałem, ze sam wymysiłeś ten czas, jak jest z LT to elegańsko zostaje tak jak jest bo nie chce mi sie poprawiać
a na co miałbyś poprawić jak innego nie ma ale kurcze astra szybsza od clio... no nie może być.... swoja droga ciekawe w takim razie dlaczego lepsze czasy kręciłem teraz jak było chłodniej niż wtedy gdy było cieplej...