auto: espace i rs
silnik:: 175 i 265
moc: 175 i 265km Pomógł: 30 razy Dołączył: 22 Lip 2006 Skąd: P-no
Wysłany: Pią 05 Sty, 2007
Rudecki napisał/a:
FreeMan nie lubisz mnie czy jak??!!
do sedna
a nowa Lala 2.0DCI a benzyna 2.0 135?
eeeeee czemu mam Cie nie lubic, nie bardzo rozumiem?
Nowa silnik w lali 2.0 dCi to praktycznie wytwor nissana. Jak narazie silnik zbiera same pochwaly. Szczegolnie dlatego ze jest juz na lancuchu rozrzadu a nie pasku.
Do tej pory nie spotkalem sie zeby ktos narzekal a juz troche tego poszlo do ludzi.
Jezdzilem ostani wersja 150km po chipie na 185km i 420nm. - rewelacja.
2.0 135km to swietny wybor dla tych ktorzy nie chca sie o nic martwi , tylko lac paliwo i jezdzic. Pali okolo 10l/100km ale zadncyh problemow z tym silnikiem nie ma pod warunkiem ze nie mylimy jej z wersja IDE.
Oba polecam.
[ Dodano: Pią 05 Sty, 2007 ]
Jakarti napisał/a:
ps Freeman - widzialem Cie. chociaz nie udawaj...
nie bede udawal - GDZIE i KIEDY?
[ Dodano: Pią 05 Sty, 2007 ]
Gotti napisał/a:
nie rób scen :053:
spoko, przeciez wiesz ze Żona to tylko tak dla zmylenia przeciwnika.
tak tak, czas kupić passata kombi na dizlu z fotelikiem dla dziecka a prowadzenie klubu oddajmy młodszym, którzy muszą się wyżyć
sosna8 [Usunięty]
no zgadzam sie ze japoniec to japoniec
ale na nowa avensis to mnie nie stac i pewnie jeszcze jakis czas nie bedzie
auo fajne ale chce jezdzic dopiero w dieslu tym 150KM a on jest duzo drozszy dodatkowo od standardowego 116KM
jesli chodzi o passata to nawet w raporcie rodzimej niemieckiej dekry wypada w rankingu awaryjnosci bardzo slabo
http://www.uzywane.mojeau...t&Submit=Szukaj
szok co?
jakby to robili francuzi to moze bym sie zastanowil ale to szkopy sie podpisuja pod tym rankingiem
dlatego volkswagen to dla mnie magia znaczka. Nie jest lepiej wyposażony od laguny czy mondeo, wcale lepiej nie jeżdzi szczególnie w porównaniu z mondeo, koszty serwisu jak mi mowil szymlorek sa na podobnym poziomie
dla mnie mondeo najlepiej jezdzi, laguna najladniejsza i najbezpieczniejsza a pasek to wyroznia sie tylko tym ze jest najdrozszy-a byc niepowinien
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
sosna8 [Usunięty]
tak te opcje tez rozwazalem
nawet zastanawialem sie nad maxima '97
tylko ze zarowno primera jak i avensis starsza wygladaja nieciekawie a diesle jakie maja to nie pozwola mi poszalec
i to wnetrze...zanim bym wsiadl to juz bym chcial wyjsc
ale opcja jesli chodzi o niezawodnosc zajebista
kolejny minus to to ze mam hopla na punkcie bezpieczenstwa a te auta to juz melodia przeszlosci i to widac na euroncap
lagune czy mondeo nie problem dostac z kurtynami i ESP a primerze czy avensis tego nie ma
myslalem tez o c-klasie 98/99 2,2cdi ale tam z kolei silnik strasznie zle znosi polskie siki ze stacji no i znowu ten sam problem mianowicie technologia i wyglad z polowy lat 90
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
sosna8 napisał/a:
w dodatku to mnie odrzuca
to test modelu z roku 1998 - te 2001 po liftingu miały sporo zmian = dodano poduszeczki, zmieniono zawiesznie. Nie wiem czy zmieniano konstrukcję nadwozia.
_________________ when the flag drops the bullshit stops