auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 17 Lis, 2010
A ja czuję coś innego - Yarko założył do siebie kierę, kubeł, gwint i opony - fajnie mi też się podoba, ale nie wiem czy chociaż parę osób od franc wie, że Hond tak zrobionych jest masa
A dodatki typu kij od szczotki czy skarpetki od babci Zosi to tylko coś co daje frajde - bo niektórzy traktują auta jako coś więcej niż coś czym upalasz albo się przemieszczasz
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 17 Lis, 2010
Bonczek napisał/a:
Yarko założył do siebie kierę, kubeł, gwint i opony - fajnie mi też się podoba, ale nie wiem czy chociaż parę osób od franc wie, że Hond tak zrobionych jest masa
nie wiem co to am do naszych żartów, ale oglądnij pimpy franc połowa saxo i kilka klijówek nawet u nas tak ma
poza tym hondowcy wkładają kubły i kiere a potem jeźdza na ćwiarę
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Czw 18 Lis, 2010
Zacznij od kupienia zacisków, w technicznych w temacie "hamulce" na pierszej stronie dowiesz sie wszystkiego, Łukasz wszystko idealnie rozpisał, dobierzesz co bedziesz chciał/czego potrzebujesz.. jedyne z czym moze sie pojawic problem i mozesz kupic złego to grubosc tarczy (Loko bodaj tego doswiadczył) ale to juz dobierzesz jak bedzie wiadomo jaki masz zacisk czy bosch czy lucas
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 18 Lis, 2010
jarek-malopolska napisał/a:
jedyne z czym moze sie pojawic problem i mozesz kupic złego to grubosc tarczy (Loko bodaj tego doswiadczył)
O przepraszam niczego takiego nie doswiadczyłem, po prostu posiadam knowhow odnośnie tego który zacisk pasuje do której tarczy, ale jako że posiadałem ten knowhow jeszcze przed montażem w moim pojeździe nowych zacisków to kupiłem sobie odpowiednią tarczę do swojego zacisku, więcej wybrałem zacisk tak żeby pasował do tarczy którą chciałem kupić ze względu na jej większa grubość.
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010
Kurfa nie chce mi sie grzebac w temacie hamulcow ale wydaje mi sie ze było cos takiego ze ktos kupil 20.5mm a miał kupic 22mm lub na odwrót, w kazdym razie cos w ten desen, wiadomo o co kaman