Ja bylem!! powiem tak... ogolnie film nie powalil mnie na kolana i moim zdaniem poprzednie czesci byly zdecydowanie lepsze... chociaz nie bylo az tak zle!! Bylo sporo fajnych (czyt. brutalnych) scen... dziewczyna mojego kumpla wyszla po 30 minutach z sali... Mysle ze film mozna zobaczyc ale napewno to nie bedzie nic wspanialego!!
Bylem w ten piatek na 19:30 to pelna sala ludzi, chyba jednego miejsca wolnego nie bylo...
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 08 Sty, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
Ja bylem!! powiem tak... ogolnie film nie powalil mnie na kolana i moim zdaniem poprzednie czesci byly zdecydowanie lepsze... chociaz nie bylo az tak zle!
podobna recenzje uslyszalem od znajomego.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Ender [Usunięty]
Wysłany: Pon 08 Sty, 2007
w piatek jest enemef ze wszystkimi czesciami pily.. ale ja pewnie sobie zrobie taki wieczor w domu ze znajomymi
no rowniez bylem... w sobote ok 22, sala pelna, sporo brutalnych scen, film o tyle o ile podobaly sie 2 poprzednie czesci bedzie ok... jednak wspolnie z kolezanka stwierdzilismy ze troszke przereklamowane. golizna, przemoc... jak komus to odpowiada to pewnie sie wybierze. zresztą wszyscy dobrze wiedizeli czego sie mozna po tym filmie spodziewac.
szatynka86 [Usunięty]
Wysłany: Pią 12 Sty, 2007
ja jeszcze nie ogladalam pily3 ale mam taki zamiar
...wiec mam nadzieje ze mi sie spodoba
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 12 Sty, 2007
byłem i wyszedłem po 40 min.
Zenua, bez sensu, brutalny na maxa, krew flaki , mnie to nie rusza ani bawi. Odradzam. Typowy film który mozna lepiej sciagnac na kompa a nie isc do kina
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 13 Sty, 2007
Michał napisał/a:
byłem i wyszedłem po 40 min.
Zenua, bez sensu, brutalny na maxa, krew flaki , mnie to nie rusza ani bawi. Odradzam. Typowy film który mozna lepiej sciagnac na kompa a nie isc do kina
rilli? i tak bym nie poszedl ale dobrze wiedziec flaki to jest to - najbardziej lubie wolowe.. z chlebkiem
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Nie 14 Sty, 2007
Dzisiaj widziałem i nic dobrego o nim nie napisze, tak jak Michał zaóważył -chyba ktoś chciał się popisać poziomem drastyczności scen pomimo że oglądając poprzdnie części można było przypuszczać co zobaczymy. Jakiejkolwiek głębszej,zaskakującej treści w tym filmie nie znalazłem, i nawet nie będąc zbyt wymagającym widzem generlnie rozczarowałem się tym tym co zobaczyłem i nie polecam...
szatynka86 [Usunięty]
Wysłany: Nie 14 Sty, 2007
hmm.. zadnej pozytywnej opinii
chyba jednak sciagne sobie ten filmik i wtedy go ocenie