auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 16 Lis, 2010
yeah, ja też się chętnie dołożę.
Z drugiej strony fajnie jakby coś trafiło do naprawdę maluszków (np. < 5lat), a nie gnojków-kombinatorów, lejących współbratyńców i patrzących gdzie utopić pędzla
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 16 Lis, 2010
Ciesze się, że jesteście za tym.
Jaka nie wybrałem konkretnego, mam narazie kontakt, ale to można zmienić, możliwe, że są jeszcze biedniejsze placówki potrzebujące takowej pomocy - świat nie kończy się przecież na Przemyślu, są dzieci w różnych miejscach w polsce, które mają jeszcze gorzej.
Paczki świąteczne bedą dobrym pomysłem, nie ma co kupować jakiejś elektroniki, którą dzieciak się znudzi i wyrzuci, lepiej jakieś słodkości, mandarynki czapkę, skarpetki, szalik - bo to im na pewno się przyda i chociaż przez chwile będą się czuły lepiej...
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 20 Lis, 2010
W poniedziałek powinienem mieć więcej szczegółów, ale tak jak pisałem chciałbym, żebyśmy zrobili paczki świąteczne dla biednych dzieci. Co dokładnie będzię się znajdowało w paczkach dowiemy się w poniedziałek - wychowawcy dzieci pomogą nam w doborze podarunków.
Mam nadzieje, że dalej w to wchodzicie
Po zebraniu już wszystkiego, zrobieniu paczek kilku z nas pojedzie je wręczyć - uzależnione będzie to oczywiście od wolnego czasu jaki kto mógłby poświęcić na ten cel.
Ja sam chce przygotować paczkę dla jednej z rodzin, ale jakby ktoś z Was mający więcej czasu poszukał czegoś co moglibyśmy spełnić wszyscy to byłbym wdzięczny.
Ja po ponad 2 godzinnej lekturze ten strony jestem dalej w szoku... wbraliśmy już 5 takich rodzin którym spróbujemy pomóc...