Przem_106, jest calkiem sporo samochodow ktore w serii sa szersze z tylu niz z przodu i mowie to o FWD: VW polo czy chociazby moj ex Colt gti i o ile o polo wiem nie za wiele jezeli chodzi o dynamiczna jazde po zakretach to colt dawal rade jak malo ktore fwd. a tak nawiasem mowiac to saxo w serii jest 8cm szersze z przodu wiec przy takim konfigu jak mial misiek i tak bylo szerzej z przodu
Oczywiscie wiem, ze saxo/106 ma szerszy przod niz tył i po cos to producent wymyslił. Napewno to nie jest 8cm tylko sporo mniej. Ale nie wazne.
Z mojego doswiadczenia wiem, ze samo poszerzanie tyłu w tym aucie napewno nie poprawia prowadzenia tego auta, ale jak to się mowi - kazdy ma swoje zdanie
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Czw 25 Lis, 2010
te w rallyshopie to troche drogo, 4 felgi kosztowały mnie 300zł wiec nie bede dawał 400zł za dystanse, poza tym przy feldze z ET25 potrzeba mi 10mm dystansu..mniejsza o to, nie ma tragedii z wygladem, nic nie obciera, wiec na razie tak bedzie smigane