Czy ktoś ma przypadkiem info gdzie nabliżej terminowo może będzie egzamin ? i czy potrzeba wcześniej jakiś kurs obowiązkowo przejść, bo z tego co wiem kjs'y już nie sa potrzebne ?
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010
daty to tak jak pisalem, zapytaj w AK w ktorych ewentualnie chcialbys robic. Z gory odradzam AK Polski (dlugie terminy). Na Twoim miejscu uderzyl bym do AK Krolewskiego
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Bad-i napisał/a:
daty to tak jak pisalem, zapytaj w AK w ktorych ewentualnie chcialbys robic. Z gory odradzam AK Polski (dlugie terminy). Na Twoim miejscu uderzyl bym do AK Krolewskiego
Jeśli chodzi o "najbliższe terminy" to uderz do AK Centrum
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
Mick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Jeśli chodzi o "najbliższe terminy" to uderz do AK Centrum
Stf napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Witek tak szybko licencji juz nie wyda
łaj ?
Bo było kilka przypałow i mocno go teraz kontroluja. Wiem jak bylo z Rudym i Loczkiem.
Drone Memory 5... Siara i wszystko jasne agresywność 0%
auto: Dwa sedany
silnik:: Razem 3800
moc: Razem 273km Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 06 Gru, 2010 Re: licencja R2
Stf napisał/a:
Czy ktoś ma przypadkiem info gdzie nabliżej terminowo może będzie egzamin ? i czy potrzeba wcześniej jakiś kurs obowiązkowo przejść, bo z tego co wiem kjs'y już nie sa potrzebne ?
Można wiedzieć po co licencja ?
Ja miałem robić jak startowałem w kajtkach, jednak stwierdziłem że później z tym będą same problemy.
W jakichkolwiek pojeżdżawkach tylko jako gość, nieklasyfikowany z innymi amatorami