auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 19 Lut, 2006 Sytuacja na drogach
Ciekawi mnie jak wygląda sytuacja na drogach w waszych miastach.
Jak wyglądają drogi dojazdowe do waszych domów ewentualnie drogi osiedlowe.
Przykładowo u mnie wczoraj na całym osiedlu czarny lód, ale w mieście raczej elegancko.
Za to dziś koło 23 to tragedia W wielu miejscach w mieście bardzo ślisko, a o drodze na osiedlu to już nie wspomnę.
Wchodząc w zakręt jakieś 20 km/h na ręcznym musiałem ostro wyciągać gazem, a przy jakiś 10 spokojnie da się rzucać dupą.
Fajnie wygląda też hamowanie przed progami zwalniającymi, można spokojnie puścić gaz i nie hamować bo to i tak nic nie daje oprócz pięknego dźwięku szuuuuuu
Zero piaskarek, odcinek Korczyna - Czarnorzeki - > partia z górskich -> długie slajdziochy nie mijając ani jednego auta idealny czarny asfalt przykryty białym świeżutkim puchem - lecisz bokaskiem ale przyczepnym - mega! za chwilę jadę spowrotem
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 19 Gru, 2010
wczoraj nie uzywałem fura wiec nie wiem jak bylo u mnie na wsi pod warszawa.
caly tydzien taki, ze glowne ulice czarne, na pozostalych koleiny czarne, po srodku snieg. w wiekszosci miejsc gdzie samochody dohamowuja lód. pierwszy raz dojezdzajac do 2 skrzyzowania jadac ode mnie z domu z predkoscia max 30/h zesłałem sie.. teraz juz nie jezdze tak szybko
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Nie 19 Gru, 2010
Po Wrocławiu dzisiaj jak w lecie niemal, pełnym ogniem-zero śniegu, autobahnek tak samo. Za to na moim jebaniutkim końcu świata już tragedia całkowita, śniegu nie wywożą na dodatek ciągle utrzymująca się minusowa temperatura powoduje że to gówno nie topnieje..