a ja mam takie pytanie zasadnicze:
Co te Powerflexy czy inne pouliretany daja? Po co to jest? Bo zeby miec ladne fioletowe tudziez zolte gumki to troche drogo
Jako, że jestem świeżym posiadaczem francy, nie mogłem wcześniej podłączyć się do tematu i muszę odgrzać kotleta
Szukam dobrej oferty na poliuretany powerflex'a na przód do VTS'a, dokładnie:
[2x] PFF12-101
[2x] PFF12-105
Jest ktoś w stanie pomóc oferująć lepszą ofertą niż INTER RALLY na allegro? Ewentualnie zaproponować inne słuszne rozwiązanie? Saxo ma być na ulicę (moje jedyne auto) i do upalania na "torach" przy niedzieli. KSJ, lasy, pola odpadają bo szkoda mi go
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Nie 25 Gru, 2011
A istnieje coś takiego jak dobra oferta na powerflexa, he? Dla mnie to ceny tych gumek są z kosmosu. Przykładowo komple w caly zawias do Foki 1700 pln a poli z USA - 200 $
Ewentualnie zaproponować inne słuszne rozwiązanie? Saxo ma być na ulicę (moje jedyne auto) i do upalania na "torach" przy niedzieli. KSJ, lasy, pola odpadają bo szkoda mi go
to za ta kase co te powerflexy masz bak benzyny + czesc wpisowego na pojezdzawke jakas - imho znacznie lepsza inwestycja, bo przynajmniej se pojezdzisz i seryjne auto wystarczy do tego.
auto: DS3 THP
silnik:: 1.6T
moc: 156km Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2009 Skąd: Tarnów
Wysłany: Nie 25 Gru, 2011
faldzip napisał/a:
warchou01 napisał/a:
Ewentualnie zaproponować inne słuszne rozwiązanie? Saxo ma być na ulicę (moje jedyne auto) i do upalania na "torach" przy niedzieli. KSJ, lasy, pola odpadają bo szkoda mi go
to za ta kase co te powerflexy masz bak benzyny + czesc wpisowego na pojezdzawke jakas - imho znacznie lepsza inwestycja, bo przynajmniej se pojezdzisz i seryjne auto wystarczy do tego.
ale róznica w prowadzeniu samochodu jest duża. wg. mnie warto założyć powerflexy, ew. tansze z poliuretany.olkusz.pl czy jakos tak