Jacek, to bardziej było pokazanie co jest teraz najczęściej pisane na forum i przez co nie chce mi się nawet zabierać zdania w wielu tematach. Najczęściej :
-zesrałem się
-a mój passat pali...
smutne to
Jacek napisał/a:
na pieszczotę trzeba załsużyć..a tak wogóle piliśmy razem? z tego co pamiętam to ty nie piłeś
wszędzie piszesz, że się zesrałeś i mnie ciekawi czy są na to jakieś dowody w postaci zdjęć np.
auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Wysłany: Śro 29 Gru, 2010
Vlodarsky napisał/a:
Jacek, to bardziej było pokazanie co jest teraz najczęściej pisane na forum i przez co nie chce mi się nawet zabierać zdania w wielu tematach. Najczęściej :
-zesrałem się
-a mój passat pali...
smutne to
Jacek napisał/a:
na pieszczotę trzeba załsużyć..a tak wogóle piliśmy razem? z tego co pamiętam to ty nie piłeś
wszędzie piszesz, że się zesrałeś i mnie ciekawi czy są na to jakieś dowody w postaci zdjęć np.
nie piliśmy - żałuję...
jeden pisze zesrałem się, drugi oddychaj Jasiu oddychaj, trzeci ale nudy idę spać..wszystkie te czynności towarzyszą na całe życie..nie ma się czego wstydzić
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Śro 29 Gru, 2010
nie ma ! Saxorulez pół dnia spędził w necie i nie znalazł...To było oczywiste że nie będzie foty.
Ale może to wystarczy : znajomy kiedyś ją miał i mówił, że w staniku lepiej. Bez bielizny wylewają się, a sutki ma jak spodki - w dodatku dużo żył.