auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Czw 30 Gru, 2010
ja bym dodał jeszcze jakieś punkty dla ateistów - nie chodzę bo nie wierzę, bo mam w dupie, bo śmieszą mnie katolicy, bawią mnie pogańskie obrządki typu facet w kiecce z kadzidełkiem etc.
To już w sumie obraza bart to tak jak by pisać, że Cię lubię ale śmieszy mnie, że jesteś pedofilem i nie radzisz sobie z dziewczynami a wcale tak nie piszę bo bym Cię obraził...
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Vlodarsky napisał/a:
To już w sumie obraza bart to tak jak by pisać, że Cię lubię ale śmieszy mnie, że jesteś pedofilem i nie radzisz sobie z dziewczynami a wcale tak nie piszę bo bym Cię obraził...
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Bart napisał/a:
ja bym dodał jeszcze jakieś punkty dla ateistów - nie chodzę bo nie wierzę, bo mam w dupie, bo śmieszą mnie katolicy, bawią mnie pogańskie obrządki typu facet w kiecce z kadzidełkiem etc.
To nie jesteś ateistą tylko anty-teistą
Mnie instytucja kościelna a raczej jej postawa bardzo zasmuciły przy chrzcinach córki.
Osobiście jestem głęboko wierzącym chrześcijaninem, nie uczęszczającym na rytuały i sakramenty religijne kościoła katolickiego. Można mnie spokojnie uznać za czarną owcę w kk lub zakałę.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pią 31 Gru, 2010
M napisał/a:
To nie jesteś ateistą tylko anty-teistą
czemu tak?