Jedyna nadzieja to chyba tylko Hołowczyc, cholernie jestem ciekaw jego jazdy w BMW Przygoński odpadł już przed, reszta motocyklistów raczej nie wbije się do top 10. No i co najważniejsze dzisiaj skończyła się nadzieja na zwycięstwo w quadach, odpadł Sonik
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Nie 02 Sty, 2011
Oczywiście kibicuje "Hołkowi" ale odkąd "Dakar" przeniósł się do Ameryki to zacząłem z zainteresowaniem obserwować całą rywalizację.
Rajd nabrał nieco charakteru rajdów "płaskich" a więc zawodnicy zaczęli jeździć po drogach lub po czymś co choć troche je przypomina, no i jarają mnie ciężarówki - jak takie kolosy zasuwają
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Właśnie dzisiaj czytałem jak X-Raid (ten od BMW i Mini) wymienił MAN'a na Kamaza.
W cięzarówkach raczej nikt im nie zagrozi, jedno pytanie to tylko czy wygra Czagin czy Kabirow.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
W Quadach już pozamiatane, Przygoński nie wystartował z powodu kontuzji Sonik dziś zaliczył glebe ale trzymał się top 3
Czachor to dziadek i już nic nie osiągnie. Szacun za ilość startów i met.
Dąbrowski po ilości kontuzji już jest wypalony każdy wynik powyżej 10 będzie mega sukcesem.
Hołek No cóż. Liczę zgodnie z numerem startowym na minimum 8 miejsce +2
Nani Roma jedzie Nissanem a jak wiadomo to lipa.
Country Man od CHICHERIT Guerlain to wielka niewiadoma. Czyli 6 miejsce powinien dowieźć przy założeniu że ktoś wypadnie.
Za nim jest jest jeszcze Giniel de Villers w touaregu
Alfie Cox, ale Nissan wiec pewnie nic nie osiągnie.
Orlando Terranova i Novitzky udowodnili ze potrafią być szybsi od Hołka. Myśle że ostatnia trójka wraz z Holkiem będzie się czaić na błędy szpicy.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
martin.h napisał/a:
Właśnie dzisiaj czytałem jak X-Raid (ten od BMW i Mini) wymienił MAN'a na Kamaza.
W cięzarówkach raczej nikt im nie zagrozi, jedno pytanie to tylko czy wygra Czagin czy Kabirow.
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Wto 04 Sty, 2011
Hołek dziś czwarty na etapie, piaty w generalce i to chyba wszystko na co mozemy liczyc w tym roku o ile nie bedzie jakis nieprzewidzianych zwrotów akcji..Wydaje mi sie, ze Sainz, al-Attiyah, Peterhansel to chyba wyzsza liga, de Villiers byc moze jest do ugryzienia, ale powyzsza trójka raczej nie, co nie zmienia faktu ze Krzysiek zapierdala