Monitor ma ze 2-3 lata, niewiele używany, bo kompa stacjonarnego raczej nie włączam.
Firma Benq, 19 cali, nie pamiętam dokładnie modelu ale to takie coś:
Monitor nie ma HDMI a ja potrzebuję z HDMI.
Poza tym lalunia, nic nie stuka nic nie puka.
wiela ?? 2 miechy temu bym brał w ciemno;p a teraz to w sumie nie wiem czy mi potrzebny
jak potrzebujesz to się dogadamy
ino z odbiorem problem, bo kurierem wysyłać to moim zdaniem słaba opcja...
was79 napisał/a:
W sumie ja też, bo żona nie pozwala mi grać na ps
mi już pozwala, ale przed TV nie mam jak zamontować kierownicy, a te wszystkie stojaki są gówno warte, jak sobie poczytałem opinie...
Do tego benq też podpinam ps3 przez jakieś przejściówki, ale rypania jest tyle, że mi się nie chce. Jak ktoś by podpiął na stałe i nie zmieniał to jest OK, ale przy przenoszeniu konsoli raz do kiery raz do move'a jest to wkurzające
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Wto 11 Sty, 2011
anjas napisał/a:
jak potrzebujesz to się dogadamy
ino z odbiorem problem, bo kurierem wysyłać to moim zdaniem słaba opcja...
luz co jakiś czas brat jest w wawie... szczerze to mi tak średnio to potrzebne.... ale gdyby była dobra cena to bym wzion ale jak komus bardziej potrzebny to się nie zdenerwuje, wiec rezerwacji nie robię rzuć jakąś kwote a ja sie zastanowię bo na razie to sam nie wiem czy potrzebuje
przy otwieraniu zeby sie nie wysypał bo jest niewidzialny..
znam to... juz raz tak mi sie zrobilo i w pizdu do dzis nie moge znalezc. Dlatego wolalem monitor - trudniej zgubic, choc nie ma rzeczy niemozliwych...