auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 13 Sty, 2011
może to głupie, ale niewiele drożej (troszkę ponad 40kzł) da się dopaść octavię przedliftingową (tour) fabrycznie nową. Co prawda nie będzie to diesel, ale może mimo to warto? O Loganie MCV nie piszę, bo zaraz się zacznie...
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
...no więc zarzuciłem alternatywę w postaci nowego pojazdu, z powodu braku jakiegokolwiek wsparcia ze strony forumowiczów...
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Niemy napisał/a:
, lecz ojciec miał C5 2,0HDI 140ps i tam nie było źle, ale czasem brakowało, dlatego zestawów PANVITAN jest tak wiele
nie wiem czego oczekujesz od tego auta , ale jeżeli mówimy o normlanym aucie którym swobodnie rozpędziesz się w trasie do ok 160 , z wyprzedzaniem też nie ma większych problemów to w tym aucie naprawde jest ok , nie jest to potwór bo nie ma nim być ale do dynamicznego normalnego przemieszczania jest naprawde ok , można zapodac bezpiecznego chipa na ok 130-140 KM i jest juz bardzo OK
Idac tym tropem to i 200KM będzie za mało zawsze w jakiejś sytuacji będzie za mało
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
nox, czy Ty tą octą jechałeś dłużej 160? Pierdolca można dostać, prędkość przelotowa, żeby ten samochód nie męczył to 100-110kmh. Miałem okazje trochę pojeździć taką octavią i po przesiadce z mondeo dla mnie ten samochód jest średni.