Marcel ale nie podejrzewam, że Tomact będzie chciał sie kulać do Wawy na egzaminy albo w Wawie do automobiklubu zapisywać ... choć ja tam nie wiem, niech sie sam wypowie, jak był barbórkę oglądać to może się napalił chłopak
Tak tak, poza tym kupiłem ostatnio Lancera z klatką i kłówką + treningówkę. Teraz dla mnie to drobnostka... I pomyśleć, że przez tyle lat zastanawiałem się nad kupnem drukarki laserowej...
Egzamin chcę zdawać w Katołicach, a zapiszę się tak gdzie będzie to najłatwiejsze
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Nie 16 Sty, 2011
Jak egzamin chcesz zdawac w katowicach to wyybrany przez ciebie klub musi bys z okregu slaskiego.
Tak przynajmniej bylo 2005 kiedy ja robilem lic... Stad tez moja przynaleznosc do zamkowego.
W kato licencjami w pzm zajmuje sie dominik. Bardzo sprawnie mozna wszystko zalatwic
Sam egzamin na slasku byl duzo trudniejszy niz ten organizowany przez ak krakowski.
Dlatego też dzisiaj będę rozmawiał z Marcinem Kobryniem o zapisaniu się do AZT Egzamin chcę zdać w Kato, bo w Krakowie oczywiście nic kompletnie się nie dzieje...
Czemu AZT? osobiscie jakbym mial wybierac klub na slasku to tylko Zamkowy.
Prawie zawsze jeździłem do nich się ścigać i na treningi, więc najlepiej ich znam i najłatwiej jest mi tam coś załatwić. Poza tym klamka zapadła... Dziś zapłaciłem składkę, w tygodniu mają mnie zgłosić na egzamin
- czy jak wyjezdziłem w 2010r 33pkt do licencji R lub 7 razy meta, to czy to działa dozywotnio, tj moge starac się o "R" kiedy tylko chcę? Czy musze wykorzystac ten fakt w 2011?
- czy podwyzszenie licencji wiąze się z jakims egzaminem, kursem itp?
Wiem, najlepiej zadzwonic do klubu i się dowiedziec, ale zrobie to dopiero jutro
Mam za free przedłuzenie licencji na 2011 za tzw "zasługi dla klubu" i od wczoraj zastanawiam się jaka moze mi się przydac w przyszłosci
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011
podwyzszenie licencji z R1 na R nie wiaze sie z zadnym egzaminem. z tego co
pamietem to punkty nie przepadaja.... Rke wydaje ZG PZM... na swojej stronie
maja archiwalne wyniki rajdow i stamtad sobie sami sciagaja... wniosek, kasa,
fotki i to chyba wszystko.
biez Rke zwlaszcza teraz po utwozeniu klasy HR-P... 106tka chyba nie ma juz
waznej homologacji wiec nadawala by sie do niej bardzo dobrze. RSMP to RSMP.
biez Rke zwlaszcza teraz po utwozeniu klasy HR-P... 106tka chyba nie ma juz
waznej homologacji wiec nadawala by sie do niej bardzo dobrze. RSMP to RSMP.
auto: kilka
silnik:: dużo
moc: łącznie z 1000km Pomógł: 18 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Wawa - Ursus
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
Na skrze masz cały osrodek dla sportowcow ale badania trwaja caly dzien i kosztuja poodobno 250 zł (nie bylem, od kogoś tam usłyszałem). Moj kolega robił w sulejówku za 50 zł i bezproblemowo jak to było u dr. Karbowicza. Namiary dam później bo musze wyrwać od neigo
Edit: już mam. dr. Jacek Mikołajuk 601-072-571. Przyjmuje także w szpitalu praskim i tam można sie z nim umówić
_________________ www.swiatMINI.pl
Niezależny Serwis Samochodów MINI