auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pon 24 Sty, 2011
Chcesz z atestem taki do pompowania przez kompresor można nim sprawdzać ciśnienie również jak jest odpięty , jedyna wada nie jest mały, ale cena w okolicach 150zł.
auto: Fiat CCS
silnik:: 1.2
moc: 85km Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sie 2010 Skąd: Tychy
Ja od roku korzystam z TAKIEGO MICHELINA i robi dobrą robotę. Polecam.
Wycinek z jakiegoś testu:
Michelin. Przy 2,0 barach: 2,0 Przy 2,5 bara: 2,5 Skala: 0,35-7 barów Cena: 97 zł Doskonały, łatwy w użyciu manometr elektroniczny. Solidna obudowa, bardzo dobra powtarzalność wskazań oraz miękkie etui ochronne to zalety. Dodatkowy gadżet to diodowe podświetlenie skali oraz zaworka ułatwiające pracę w kiepskich warunkach oświetleniowych. Wyniki podawane w jednostkach PSI, KPa oraz w barach.
Greg, ja bym jednak wybrał "stary" tradycyjny, a nie elektroniczny na baterie. Osobiście mam taki produkcji ZSRR, ma już kilkadziesiąt lat i mierzy z dokładnością dobrych amerykańskich sprzętów
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
martin.h napisał/a:
Greg, ja bym jednak wybrał "stary" tradycyjny, a nie elektroniczny na baterie. Osobiście mam taki produkcji ZSRR, ma już kilkadziesiąt lat i mierzy z dokładnością dobrych amerykańskich sprzętów
skąd wiesz ze jest tak dokładny?? ja co mierze, to na każdym ciśnieniomierzu mi inne wyniki wychodzą inne w pracy, inne na stacji i inne w domu
skąd wiesz ze jest tak dokładny?? ja co mierze, to na każdym ciśnieniomierzu mi inne wyniki wychodzą inne w pracy, inne na stacji i inne w domu