BP schodzi na psy nawet w UK, chyba odbijają sobie stratę z zatoki meksykańskiej. Ziom dziś zatankował i nie ujechał nawet 1km. Laweta ASO, nie pochwalił się tylko ile za spuszczenie wahy zapłacił.
Dla mnie to już zakończona współpraca z BP
dolałem tego dodatku i odpukać jest w miarę ok.
czekam aż wypalę do końca i zalewam shella
BP, Shell itd jeden pies, bo i tak zazwyczaj jest z Orlenu. Kwestia uczciwości właścicieli/zarządców stacji
Dokładnie. Pytanie czego dolewają do zbiorników. Pozatym nie wiemy czy właścicielem stacji jest BP czy osoba prywatna
Ja tankowałem zawsze na Blisce (Orlen), nowa stacja i nigdy nie było problemu. Teraz z racji tego, że mam po drodze z pracy tankuję na Lukoilu i jeden plus jest taki, że częściej strzela przy zmianie biegu czy ujęciu
Jeśli chodzi o droższe stacje to raz zatankowałem na Shellu i odniosłem wrażenie, że zmuliło trochę puga.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
niefajnie z tym BP. tankowalem u nich zawsze..
nie wiem jaka alternatywa shell jest drogi.. poza tym tak jak mowicie to praktycznie to samo.. lukoil chyba swoja bene przywozi z rosji, co?
wie ktos jak to jest kto od kogo?? skad??
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Reno Sport
silnik:: 1.6
moc: 133km Pomógł: 15 razy Dołączył: 17 Cze 2009 Skąd: przyjezdny
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
Jakarti, Orlen zaopatruje pewnie około 90%stacji.
Paliwa mogą różnić się dodatkami(ultimate, v power racing itd).
Paliwa importowane to jest jakiś mały odsetek, bo to się nie opłaca.
do golfa zawsze lałem racinga, ale tak jak kiedyś pisałem, przy tankowaniu było czuć moc tego paliwa
yebało straszliwie hehe
oczywiście wszystko zależy od stacji, jak widać na BP przy Grójeckiej jest coś nie tak z paliwem
zastanawiam się czy można jakoś tam kontrolę nasłać?
myślałem też czy z baku nie ściągnąć do analizy, ale jak im udowodnię że to ich paliwo...