auto: DS3R
silnik:: 1.6
moc: z 40km Pomógł: 15 razy Dołączył: 02 Paź 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 29 Sty, 2011
Misiek jak z cenami? Kiedyś poszedłem do chińczora na skrzyżowaniu Czarnowiejska/Aleje i zapłaciłem 22zł za porcje i za ryż musiałem sobie zapłacić oddzielnie 2,40, kiedy pod Parkiem Wodnym kosztuje to samo 13 bodajże..
auto: Renault Clio
silnik:: 1.8 16V
moc: 136km Pomógł: 11 razy Dołączył: 03 Maj 2010 Skąd: Kraków
Dobry bar jest na rogu Mazowieckiej i Wojtowskiej. "Bar Smakuś" żarcie naprawdę dobre i świeże. Zupy po 3,5zł, schabowy z ziemniakami i dodatkiem (surówki, buraki, kapusta itp.) 13,5zł.
auto: .
silnik:: ,
moc: .km Pomógł: 13 razy Dołączył: 06 Cze 2010 Skąd: kraków
konradone napisał/a:
Pod Parkiem Wodnym nie jadłem, tylko kolega się tam stołuje i razem z nim byłem wtedy przy alejach, stąd mam porównanie ceny.
Byłem natomiast na Lubelskiej bliżej Mazowieckiej i było dobre, też koło 15zł.
w tym od niedawna otwartym? jak szczelisz w dobrą potrawe do zjesz duzo i smacznie i analogicznie ze złą Wnetrze strasznie obskurne i siedzi sie na taboretach
_________________ i feel the need the need for speed
kurczak w ciescie kokosowym w chinczyku na patrkingu kolo aqua parku
oczywiscie kotleciki u endziora na plazu zydowskim (zapiekanki wsumie tez chyba ma najlepsze)
kebab w wieliczce, ale nie u daniela tylko ten drugi (raffi) przy przystanku busow
jak sobie cos jeszcze przypomne to napisze:d
dosc dobre makarony sa w la stradzie (czy jak to sie teraz nazwywa) na stradomiu i mammamia na karmelickiej;
pyszny filecik jest w takim dziwnym, w klimacie pielgrzymowym, barze na grockiej; idac od rynku, za poselska po prawej stronie, ale nei chodzi mi o bar mleczny (nie moge jakos dokladnie go na mapie zlokalizowac:P)
jak mi cos jeszcze do glowy przyjdzie to napisze:]
jeszcze mohe w gdyni polecic bistro kwadrans na kosiuczki:d miszcz kulka z kurczaka:D
Powinienem być lokalnym patriotą, ale prawda jest taka, że najlepsze zapiekanki na świecie są w Roti w Poznaniu.
Kiedyś system miażdżyły mi świeżutkie zapiekanki z Siennej w Krakowie, ale później to miejsce nabrało rozgłosu (jeszcze przed erą kebabów) i zaczęli iść w ilość, a nie jakość.
kebab w wieliczce, ale nie u daniela tylko ten drugi (raffi) przy przystanku busow
Fakt, mega tam robia tego kebaba i mimo tego że Daniel jest naszym kumplem zawsze kupowalismy u raffiego. (zreszta oni byli kiedys wspolnikami)
Zawsze duza porcja, mieso mega wypieczone. dla mnie bomba.
+bardzo smaczne hot dogi maxxy
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011
Przypomniał mi się wyjazd po AX GTi do KrK.
Skonsumowałem przysmak krakowski - papużerka w budzie pod M1.
To był dramat, czekałem 20min na zapiekankę, a dostałem ciepłego klucha na którym królował por
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Nie 30 Sty, 2011
Jeśli chodzi o fast food to ja np nie jadłem lepszego hot-doga niż w Cieszynie u starej Pani koło Starostwa Powiatowego... Kiedyś ta sama budka stała przy granicy potem ją przenieśli.
W budce tej możesz kupić tylko Hot-Doga nic więcej z żarcia jedynie co wprowadzili niedawno co Coca-Cola 0.33 w puszcze a tak nic więcej, żadnych hamburgerów, frytek, zapiekanek itp tylko Hot-Dog który od chyba 15 lat jest taki sami!
Koszt całe 4.5 z całego serca polecam...
Kiedy nie przyjdziesz zawsze ktoś czeka i nie raz goście wsiadają jak zjedzą do samochodów za gruby hajs a tuż obok do wybrania jest bar typu fast food z dużo większym asortymentem.
Kilkakrotnie byłem świadkiem jak przychodził typ ze starostwa w garniaku i brał kilka sztuk na wynos.
Takie miejsca mają klimat
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM