auto: mam
silnik:: też
moc: 72.5km Pomógł: 46 razy Dołączył: 20 Kwi 2009 Skąd: SY
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011
Niemy, sosna za miękka...ale do czego? to nie koścół gdzie będą się przewijać tłumy...NAS POLAKÓW!
PiTT, lokal ze zdjęcia gdzieś pewnie istnieje ale nie w Bytomiu
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011
Jacek, w skrócie upadnie Ci coś tupniesz mocniej noga od krzesła i chyba będą dziury, nie mówiąc jak jakaś panna sie zagalopuje w szpilkach, to ją po śladach wytropisz
Jacek, w skrócie upadnie Ci coś tupniesz mocniej noga od krzesła i chyba będą dziury, nie mówiąc jak jakaś panna sie zagalopuje w szpilkach, to ją po śladach wytropisz
GeKo napisał/a:
spójrzcie na to z innej strony, jak Jacuś wraca z imprezy nawalony w 3 dupy to gdzie śpi? Prawdopodobnie na podłodze. No to chyba lepiej, żeby była miękka?
Chłopak chce sosnę i już, ma to na pewno przemyślane. Ja zresztą go rozumiem, bo ostatnie też zdarza mi się zasnąć na podłodze *