auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Czw 10 Lut, 2011
pP napisał/a:
konradone napisał/a:
Ale tak na prawdę nie wiem jak ludzie tam się utrzymują, skoro przeciętny kowalski zarabia ~1,5-2k, druga osoba liczmy tyle samo i mieszkanie za 2,5k + opłaty WTF
no nie przesadzajmy..to mieszkanie jest duże jak na wynajem, bardzo dobrze wykończone i w super miejscu. stąd cena
takiej ceny nic nie tłumaczy...to nie Saint Tropez, tylko Warszawa, umówmy się
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
Cena: do 1600+ liczniki
Standard: zdecydowanie nie późny PRL, do 35m^2, najlepiej układ pokój z aneksem+wydzielona sypialnia (tzw półtora pokojowe)
Lokalizacja: tu chyba musiałbym rozpatrywać konkretne mieszkania pod względem dojazdu do obecnej pracy (Skierniewicka) i ewentualnie pod względem dojazdu na Postępu
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
ja tam nie wiem, ja z Bytomia jestem, mnie nawet ta cena zabija...
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Maciusiowy napisał/a:
pP napisał/a:
konradone napisał/a:
Ale tak na prawdę nie wiem jak ludzie tam się utrzymują, skoro przeciętny kowalski zarabia ~1,5-2k, druga osoba liczmy tyle samo i mieszkanie za 2,5k + opłaty WTF
no nie przesadzajmy..to mieszkanie jest duże jak na wynajem, bardzo dobrze wykończone i w super miejscu. stąd cena
takiej ceny nic nie tłumaczy...to nie Saint Tropez, tylko Warszawa, umówmy się
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
oke przepraszam
w końcu maciusowy jest ekspertem , mieszka w warszawie, zna realia, i był w tym konkretnie mieszkaniu
PEACE , wali mnie to czy ktos to wynajmie czy nie. Nie moje mieszkanie.
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Michał napisał/a:
oke przepraszam
w końcu maciusowy jest ekspertem , mieszka w warszawie, zna realia, i był w tym konkretnie mieszkaniu
PEACE , wali mnie to czy ktos to wynajmie czy nie. Nie moje mieszkanie.
co do cen to bardzo często jest tak, że kilka osób wynajmuje 1 mieszkanie i jak masz np 3 pokoje to każdy ma swój pokój i jakoś to się kalkuluje nawet jak 1k musi być na łba
kiedyś wynajmowałem małe, ale miłe mieszkanko na bielanach, właśnie 2 pokoje i nieco ponad 35m
kasa śmieszna bo po podwyżce płaciłem 1300 a lokalizacja przy samym metrze jakby ktoś akurat potrzebował
wiem ze jak się wyprowadzilem to wlasciciel od reki znalazl chetnych za jakies 300 wiecej
Cena: do 1600+ liczniki
Standard: zdecydowanie nie późny PRL, do 35m^2, najlepiej układ pokój z aneksem+wydzielona sypialnia (tzw półtora pokojowe)
Lokalizacja: tu chyba musiałbym rozpatrywać konkretne mieszkania pod względem dojazdu do obecnej pracy (Skierniewicka) i ewentualnie pod względem dojazdu na Postępu
w tej cenie po 2 stronie Wisły można mieć kawalerkę 30 m2 z garażem, w niezłym bloku