auto: DS3R
silnik:: 1.6
moc: z 40km Pomógł: 15 razy Dołączył: 02 Paź 2010 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 20 Lut, 2011
ja mam letnie nokiany h i są spoko dobrze trzymają nawet w deszczu/ulewie, jestem z nich bardzo zadowolony.
przed zima kupilem nokiany wr g2 i do 'starych' nokianow wr się nie umywaja ale tez tragiczne nie sa.
I ogolnie nokiany maja dobry stosunek ceny do jakosci, jeszcze sie na nich nie zawiodlem, zawsze auto jedzie tam gdzie chce, chociaz zimowki na suchym i przy dodatnich temperaturach troche dziwnie sie zachowuja takie deko sliskie sa.
pisze tylko o rozmiarze 205/55 r16 z innymi kontaktu nie mialem moze jest inaczej
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Nie 20 Lut, 2011
to jakies odmienne wrazenia odnieslismy,teraz w bmw mam zimowe nokiany wr i jest tragicznie na białym,w clio mialem wr g2 i bylo....w sumie tez bylo do dupy,za to w pracy jezdzilem autem na nokianach hakapelitach i po prostu REWELACJA !!!
na allegro jest sporo bridgestone-ów re50 ,chyba zainwestuje w takie
wrg2 lipa jest w clio tez jestem nie zadowolony kumpel w legacu ma tez i tez bluzni
stare wr byly najlepsze a z nowych nokianow
hakapelita nie do pobicia ale cena jest masakryczna
nokian h oraz nokian v oraz nokian zg2 letnie sa super na mokrym maja dobre rowki odprowadzajace wode z tego zg2 najlepszy jest ale tez najbardziej miekki i dobrze klei ale sie szybciej zuzywa