auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011 Środek-wnetrze
kurde dzis zaraziłem się czarnym srodkiem.. jak zobaczyłem to kopare zbierałem dość długo Czarna podsufitka, czarne słupki, czarne "słoneczka"i ogolnie wszystko w czarnym kolorze.. genialnie to wyglada
Jako, ze nie zamierzam wywalać srodka (przynajmniej w najblizszym czasie), zastanawiam sie czy nie pojechac z takim tematem w saxo.. Ogolnie do wymiany/wymalowania/??? sa:
2x trzy słupki; przy przedniej szybie, przy drzwiach i przy tylniej szybie;
podsufitka;
słoneczka;
raczki/uchwyty do wysiadania ponad drzwiami (mozna by z nich zrezygnowac)
u mnie to wszystko jest w kolorze beżowym/kremowym
I teraz pytanie, czy te elementy, np. słupki mozna dostać w czarnym kolorze czy to sie jakoś maluje? robił ktoś coś takiego lub ma jakiegoś osobnika znajomego, który coś takiego robił w aucie..?
W sumie na danich bede flockował deche rozdzielcza, w najgorszym wypadku słupki tez by mozna było pojechać ale co wtedy z podsufitką?? poza tym auto ktore widziałem słupków nie miało flockowanych tylko normalnie w czarnym kolorze..
Wychodziło wogole saxo w serii z czarnym sufitem, spotkał sie ktos z czyms takim?
jarek-malopolska, saxo nie wiem, ale skoro 106 wychodzilo z pasami, czerwonymi, czarnymi, zielonymi, niebieskimi, tak samo wykladzina, szara, czarna, niebieska, zielona i czerwona to na bank da sie dostac podsufitke czarna. Ja bym wyjebal wszystko flokiem. Ewentualnie spraja w srodek i go zdetonowac wszytsko mialbys czarne
ewentualnie patent z 6.15 moze podsufitce pomoc http://www.youtube.com/wa...feature=related
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011
kurcze własnie nie bardzo chce leciec wszystko flockiem, najchetniej sama deche..
co do tych spray-ow tez musze cos pogrzebac..
auto ktore widziałem jest z grupy VAG i tam wszystkie elementy były dokupione jako czarne, nie dorabiane. Ale nie ma opcji, jakoś to musi się dać ogarnąc
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 21 Lut, 2011
Powiem tak i jestem tu szczery, podsufitka we floku na czarno jest merga kosa. Niech się wypowie Zefir bo robiłem dla jego ziomka więc będzie obiektywny.
_________________ 658,94:1 - nezoP
Ostatnio zmieniony przez rasta Pon 21 Lut, 2011, w całości zmieniany 1 raz
ten CTR?? dokladnie mega wyszła, zupelnie inaczej wyglada wnetrze, miedzy innymi przez ta podsufitowke, fajny efekt zreszta Mackowi tez sie mega podobalo