auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon 22 Sty, 2007 Jakiś dobry warsztat/service na Śląsku
Tak jak w temacie moze ktoś słyszał o jakiś dobrym warsztacie .
Konkretnie chodzi mi o zrobienie takiego dobrego przeglądu auta tym bardziej ze stało rok w garazu coprawda odpaliło za pierwszym razem ale ogolnie ma juz troche za sobą i troche boje się jeździć
Sieciowych się boje kiedys w norauto mieli sprawdzić coś z elektryką to wyrwali mi dosłownie cały aralm i profesionalnie na driciku miedzianym go przymocowali na wierzchu na pytanie co du chu.... okazało się ze chłopaki niepotrafili wyłączyc alarmu to wyrwali go
przy okazju jak macie to zapodajcie namiar na warsztat blacharsko/lakierniczy
niemy jak ty robiłeś swoje saxo to byłeś zadowolony mozesz polecić ?? jak tak do pisz gdzie co i jak??:)
niemy jak ty robiłeś swoje saxo to byłeś zadowolony mozesz polecić ?? jak tak do pisz gdzie co i jak??:)
ja jestem bardzo zadowolony z tego jak mi zrobili saxo
blacharz jest w Czekanowie kolo Glowic, mlody koles, bardzo sumienny, dobrze robi i nie drogo
mechaniora z kolei to mam kierownika serwisu ASO Citroena z Gliwic, dorabia po goddzinach, moge polecic
jesli Cie to interesuje dawaj na na pw