Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
Na temat allegro słów kilka...
Autor Wiadomość

Gotti 
citizen
Dziecko Dobrobytu

auto: Czarne
silnik:: M135i
moc: 320km

Wysłany: Pon 22 Sty, 2007   Na temat allegro słów kilka...

W ramach ciekawostki :)

Oto kilka maili, które otrzymałem od bardzo rzetelnego kontrahenta :

Przedmiotem aukcji jest lap top - moja cena to 3200zł, ale ktoś proponuje więcej :rotfl:

Cytat:
hello seller,
I came across your item on auction and willing to pay for it, i want to send it as a birthday gift to my son in africa,if the item is fairly used,that will be fine,i will pay you $1750 for the item which will include the shipping price as well via DHL EXPRESS OR EMS POCZTEX,And that is why i have to mail you direct instead of bidding for the item.
Let me also tell you that i will be paying you your money via BANK TRANSFER OR WESTERN UNION which is the most fastest,secured and most convienient way to transfer money world wide,so in other to commence i will want you to provide me with your following information needed to make payment as follows:

NAME:

ADDRESS:

COUNTRY:

ZIP-CODE:

ACCOUNT NUMBER:

IBAN AND SWIFT CODE:

So i await your reply fast if only you are willing to sell to me.

Regards
barry.

Fajna, wzruszająca historia. A kupujący robi za wolontariat i z własnej woli proponuje mi cene 2x wyższą :D
Więc pobawmy się - podałem dane i poprosiłem o zaliczkę w skromnej wysokości 1000$ :lol:

Po krótkim czasie odpowiedź:

Cytat:

Hello,

Thank you for the mail,i will inquire from my bank how best to transact this business and then i will let you know what my bank told me to tell you,i have to also let you know that i will prefer if you send the item via proirty mail which will take about 7 days at most to reach it's destination in Nigeria and which is also very cheap to send item abroad.......ok

barry.

łaaaaał, ale mam szczęście......

Minął weekend i dzisiaj kolejna wiadomość od tego złotego człowieka:

Cytat:

Hello
Thanks for your Response.I Really Appreciate your Kind Response and Gesture Towards My reqest to you.I am happy to inform you that i have gone to the bank today to transfer the money to your account and this was what the bank told me to tell you,and this are part of the explanation the bank gave to me,Well here is the address where you are going to send the item to written below

Name:seyi oje
Address:Block 365 Flat 6 L.C.H.Estate oke-afa.
City:Isolo,
State/Zip code:lagos/23401
Country:Nigeria.

HSBC bank transfer is a Worldwide Known Payment and It Secures Both The Seller and the Buyer.Your Money will be TRANSFERED into your Account that you provided for me for.Once Payment is Made HSBC bank Bank transfer will send you a payment Confirmation slip via E-mail to notify you that the payment transfer as been made.Once you see the Confirmation slip and you have seen that the payment has been made,You will be inform to go and Send the Item and After you Have Sent The Item,you will Notify HSBC bank transfer with The Shippment Tracking Number or Scanned Document of The Shipped item For verification and Once HSBC bank Verify The Tracking Number you Have Sent to Them is valid and authentic ,your Money Will be credited into The account you did Provide for Payment Under 48 hours.And also i hope that you are ok with the explanation that i have made to you.I await your response soonest.if you have any question you can ask me.i am awaiting your responce....ok
Regards,
Peter.

NOTE: THAT YOU WILL NOT PAY ANY CHARGES WHEN YOUR MONEY IS GOING TO BE TRANSFERED INTO YOUR ACCOUNT,YOU WILL ONLY PROVIDE THEM WITH THE INFROMATION YOU NORMALLY USE IN YOUR BANK.HSBC BANK TRANSFER DUTY IS TO PROTECT BOTH THE SELLER AND THE BUYER AGAINST FRAUDULENT ACTIVITIES

Chyba się zgodzę, taki człowiek to skarb! :rotfl:

Pzdr.

K.

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Wysłany: Pon 22 Sty, 2007   

Niestety część ludzi się na to łapie.

Michał 
Penetrator

auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km

hahahahahahahhahaha
zajebiste :D
ale tak szczerze moj brat sie na to nabrał :D 1200 zeta w plery :D

strick 
6950 spammer!

auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm

Z tego co słyszałem to już mnustwo osób tak sie dało zrobic!

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km

w Polsce jest to samo. przedstawiaja "dowod wplaty" i prosza o wyslanie przedmiotu.. a pozniej cisza..

M 
HEJTER
ZJEBYWACZ TEMATÓW

auto: BMW

Zwykli oszuści ... tyle że internetowi...

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

najpierw barry potem peter... hmm ciekawek

daaaawno temu jak pracowałem na uczelni i organizowaliśmy konferencję naukową to z Nigerii, Somalii i innych krajów na bogato rozwiniętych było najwięcej próśb o przesłanie do ambasady zaproszenia na konferencję celem otrzymania wizy do Polski hehehe - nieźle murzynki kombinują

Loko 
Dr. Scheffler dzwoń 500 000 529

auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km

Ni jestem magistrem angielskiego, ani tez biegle nim nie włądam, ale ten tekst wydaje mi się jakiś kaleki :D Mogli by się chociaż postarać troche bardziej i jakoś składnie to napisac :d

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

jest troche błentuf ale zeby tak zle to chyba nie :D

duzo madrych slow :)

KonradMK 
Gary Muvaut

auto: B==D
silnik:: B==D
moc: B==Dkm

źle? panowie, popracujcie sobie troszkę z ludźmi z 3ego świata to uznacie ten tekst za Mickiewicza wszechczasów :)

Jakarti 
bzuuummmmmmmmmmmm

ja kiedys mialem lekcje z angielskiego z nigeryjczykiem - ooo wow :)
.. pierwsza - spoko, poznajemy sie (tak Konrad od razu anal, oral i matka) , druga - mysle sobie dobrze, trzeba poznac cos wiecej niz tylko Krolowa Matke. po trzeciej mu podziekowalem :)

Odpowiedz do tematu