Z tego miejsca bardzo chciałbym podziękować Bonczkowi, za jego wkład w dzisiejsze odebranie samochodu z warsztatu F.K. AUTO z ulicy Grzybowskiej 51/53. Samochód został oddany dopiero po interwencji policji...
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011
ja juz tak kiedys odzyskiwalem samochod, okazalo sie, ze mechanik sobie nim wybrzeze zwiedzil, 1.6kkm
w kazdym razie nie zazdroszcze sytuacji. napisz cos wiecej
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 01 Mar, 2011
Co tu opisywać, warsztat naprawiał samochód, wymianiali kolejne części bo "to już na pewno jest to - na 100%" i du.pa... wiec dzisiaj przyjechałem odebrać samochód i zawieźć do kogoś, kto zna się na mechanice. Panownie nie powiedzieli mi "sory my nie potrafimy tego naprawić i nie wiemy co jest nie tak" za to powiedzieli "naprawiliśmy prawie w 100% samochód i oczekujemy 400 pln za robocizne + koszt (niepotrzebnie) wymienionych części" - a samochód jak nie odpalał tak nie odpala...
Chciałem się z nimi dogadać - to nie chcieli i zagrozili nie oddaniem samochodu... Przyjecha Angela, a później na wezwanie Policja i samochód został oddany, a że nie jestem świnia to zapłaciliśmy im za części (to oczywiste) oraz ponad połowę robocizny.
Teraz (jest po 23) dostałem SMSa od mechanika, że samochód gotowy do odbioru od 9:00
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY